Δηλώσεις - Ρεπορτάζ Παραστάσεων

Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Θα περάσει και αυτό”

θεαματική η χθεσινή πρεμιέρα για την θεατρική παράσταση “Θα Περάσει και αυτό“. Γέλιο , συγκίνηση , χαρά και πολύ όμορφες εντυπώσεις άφησε η νέα παράσταση. Εξαιρετικός όλος ο θίασος με τις ερμηνείες, τα τραγούδια και τον χορό , ο οποίος  διασκέδασε το κοινό που γέμισε την αίθουσα του Θεάτρου. Ανάμεσα τους αρκετοί επώνυμοι έδωσαν το παρών και καταχειροκρότησαν όλους τους συντελεστές της παράστασης. Στο δεύτερο μέρος η παράσταση διακόπηκε για λίγα λεπτά εξαιτίας μιας μικρής αδιαθεσίας της Κυρίας Τρύπη, Όμως η ταλαντούχα και αξιέπαινη ηθοποιός συνέχισε κανονικά, δείχνοντας πόσο δυναμική και σπουδαία επαγγελματίας είναι. Στο τέλος της παράστασης η Κυρία Τρύπη αποθεώθηκε από τον κόσμο όπως και οι υπόλοιποι ηθοποιοί. 

Στο Athens art theater και στην Άννα Χατζή μίλησαν για την παράσταση , τους ηθοποιούς, τη σκηνοθεσία και όλους τους συντελεστές οι : Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Ρένια Λουιζίδου, Φωτεινή Ντεμίρη, Ευαγγελία Μουμούρη, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Θάνος Καληώρας, Παύλος Ορκόπουλος, Γρηγόρης Βαλτινός, Κλειώ Δενάρδου, Άντζελα Ζήλεια, Τέρης Χρυσός, Κώστας Βενετσάνος, Αρριέτα Μουτούση, Νόνικα Γαληνέα και ο Κώστας Γεωργουσόπουλος.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσαν οι επίσημοι καλεσμένοι:

Βλαδίμηρος Κυριακίδης:
 Πέρασα πάρα πολύ καλά. Είναι ευχάριστο όταν γίνονται γίνονται τόσο μεγάλες δουλειές. Όλη αυτή η αναδρομή από το παρελθόν μέχρι σήμερα , ιστορικά μπορεί να αγγίξει τον Έλληνα. Δεν έμειναν τόσο πολύ στην ιστορία της Ελλάδος , όσο σε ένα ταξίδι με τραγούδια και συμβάντα συγκεκριμένα. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή δουλειά. Γενικά όλα ήταν πολύ καλά και χαίρομαι όταν βλέπω μεγάλες δουλειές γιατί χρειάζονται.

Ρένια Λουιζίδου: Πολύ όμορφη παράσταση , διασκεδαστική, ανεβαστική. Όλοι οι ηθοποιοί ήταν έξοχοι. Ο Αντώνης έχει ξεφύγει πλέον και  από την προηγούμενη φορά και η Μίρκα καταπληκτική. Είναι όλοι τόσο στο στοιχείο τους μουσικοχορευτικά κιόλας. Αλλά νομίζω ότι είναι η στιγμή του Αντώνη όπως και στο προηγούμενο. Είναι καταπληκτικός.

Φωτεινή Ντεμίρη: Πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Διασκεδάσαμε, θυμηθήκαμε ωραία πράγματα από το θέατρο και από το τραγούδι. Εξαιρετικοί οι ηθοποιοί και οι τραγουδιστές . Τραγουδούσαν και χόρευαν υπέροχα. Ήταν μια πάρα πολύ ευχάριστη παράσταση.

Ευαγγελία Μουμούρη: Πέρνάω υπέροχα, βλέπω τους φίλους μου να είναι ντυμένοι με ωραία ρούχα και να παίζουν πολύ όμορφα πάνω στη σκηνή και Θυμάμαι τα τραγούδια τα οποία άκουγα όταν ήμουν μικρή. Πολλές φορές χρειάζεται μια αφορμή για να ανέβεις πάνω στο θεατρικό σανίδι και να παίξεις. Θεωρώ ότι είναι η αφορμή αυτή για να παίξεις με την κυριολεκτική έννοια της λέξης  το βλέπω αυτό από τα παιδιά και παίζω και εγώ από κάτω σαν θεατής.

Ζωζώ Σαμπουντζάκη: Μία αρκετά πλούσια παράσταση. Ο Αδάμ έχει κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια όπως πάντα. Ο Αντώνης η Μίρκα, Η Τρύπη πολύ καλοί Όπως και όλοι οι ηθοποιοί. Τα σκηνικά καταπληκτικά. Μπορώ να πω ότι είναι καλύτερα από την προηγούμενη παράσταση. Κείμενα δεν υπάρχουν. Θα μπορούσαν να μπουν κείμενα από προηγούμενες επιθεωρήσεις όπως Σακελλάριο, Νικολαΐδη , Σπυρόπουλο, Παπαδούκα και τόσους άλλους συγγραφείς που είχαμε.

Θάνος Καληώρας: Περνάω υπέροχα. Όλοι τους είναι έξοχοι. Πολύ ωραία τα κείμενα.Πολύ όμορφη παράσταση Με καταπληκτικές χορογραφίες. Είναι μια υπέροχη βραδιά.

Παύλος Ορκόπουλος: Είμαι σε μια παράσταση , σε ένα ταξίδι που συμβαίνει εδώ. Πολύ ωραίες οι ερμηνείες όλων των παιδιών και περιμένω να ολοκληρωθεί αυτό το όμορφο  το ταξίδι.

Γρηγόρης Βαλτινός: Περνάμε πάρα πολύ ωραία, γιατί όλοι οι ηθοποιοί έχουν εξαιρετικό ταλέντο στο χορό, στο τραγούδι, στην πρόζα. Μας θυμίζει οικία κακά, την ιστορία της Ελλάδος , του θεάτρου και της επιθεώρησης. είναι μια σπουδαία παραγωγή του Badminton για ακόμα μία φορά. Είναι όλα εξαιρετικά.

Κλειώ Δενάρδου: Περνάω θαυμάσια.Είμαι κατενθουσιασμένη με όλο τον θίασο, τον μαέστρο μας και με όλους. Θερμά συγχαρητήρια σε όλο το θίασο. Αισθάνθηκα πολύ όμορφα που είδα τον εαυτό μου ξανά πάνω στη σκηνή  μέσα από αυτούς τους ηθοποιούς. Με γύρισαν χρόνια πίσω, με συγκίνησαν και τους ευχαριστώ πολύ που με θυμήθηκαν. 

Άντζελα Ζήλεια: Ωραία παράσταση, όμορφα καλοστημένη , αλλά ήθελα να γελάσω περισσότερο γιατί το έχω ανάγκη. Η παράσταση είναι πάρα πολύ ωραία και παρατήρησα ότι όλα τα παιδιά τραγουδούν σωστά, πολύ καλές φωνές, γραμμένα ωραία από τον μαέστρο τον Γιώργο και από τον Άγγελο. Όλοι τους ΄έχουν δουλέψει αρκετά.

Κώστας Βενετσάνος: Είναι μια σπουδαία παράσταση. Το Badminton παρουσιάζει πάντα ότι καλύτερο στο θέαμα. Η συγκίνηση για μας διότι είναι γεγονότα τα οποία έχουμε ζήσει. Την εποχή εκείνη που ξεκινάει το concept έκανα τηλεόραση βέβαια. Είναι τραγούδια, στιγμές, γεγονότα και οι ήρωες της εποχής εκείνης , Η Άντζελα Ζήλεια, Ο Τέρης Χρυσός, η Κλειώ Δενάρδου οι οποίοι είναι μεταξύ μας και έλεγα τώρα εδώ στην παρέα ότι θα έπρεπε να έχουν σκεφτεί οι άνθρωποι που έγραψαν το έργο, μια ιδέα. Θα μπορούσαν αυτοί οι άνθρωποι εφόσον είναι εν ζωή και εφόσον οι φωνές τους αντέχουν να τραγουδάνε εκείνοι ως πρωταγωνιστές. Εν πάση περιπτώσει είναι σπουδαίοι όλοι οι συντελεστές. Για τον Λουδάρο απλώς έχω να πω ότι εγώ με τον ρόλο μου στο θέατρο Αυλαία και εκείνος με τον ρόλο του εδώ να συναντηθούμε κάπου και να δούμε ποια είναι καλύτερη.

Τέρης Χρυσός: Εξαιρετική παράσταση με ωραία σκηνοθεσία και τραγούδια αναδρομή. Αλλά μου άρεσε περισσότερο η περσινή παράσταση. Υπέροχη παράσταση και αυτή , αλλά τα κείμενα της προηγούμενης ήταν το κάτι άλλο

Αριέττα Μουτούση: Περνάω πολύ ωραία , και εγώ έχω πάει κάποια χρόνια πίσω, σου έρχεται όλη σου η ζωή μέσα από τα τραγούδια. Όλοι τους είναι εξαιρετικοί, όλα πάρα πολύ όμορφα και χαίρομαι που είμαι εδώ .

Νόνικα Γληνέα: Περνάω πάρα πολύ ωραία, είμαι με πολύ καλή παρέα την κόρη μου την Αριέττα και με πολλούς φίλους. Πράγματι με συγκινούν όλα αυτά τα παλιά. Θυμάμαι την Αλίκη, όλα αυτά τα τραγούδια τα οποία ζήσαμε. Υπάρχει μια μελαγχολία σε όλα αυτά γιατί φτάνουμε στον τίτλο του έργου, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΆΣΕΙ. Με πολλούς που αναφέρονται σήμερα στο έργο έχω συνεργαστεί και όταν υπάρχει μια ωραία ανάμνηση , συνοδεύεται πάντα από μια μελαγχολία.

Κώστας Γεωργουσόπουλος: Όλα αυτά τα τραγούδια που ερμηνεύουν , εγώ τα άκουσα να πρωτοτραδουδιώνται ουσιαστικά.Βλέπω θέατρο από 8 χρονών και αυτά όλα μου είναι γνωστά. Από το 67′ εγώ ήμουν επαγγελματίας θεατής. Περνάω καλά και για αυτό ήρθα, ήξερα ότι θα περάσω όμορφα. Από κει και πέρα όσον αφορά την παράσταση και την απόδοση θα θα γράψω στην κριτική μου.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στις 5/11/2014

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *