ΝΕΑ

Ο Justin Bieber κυκλοφορεί το «Freedom»

Ο Justin Bieber συγκλόνισε τους φανς του, την Κυριακή με την απροσδόκητη κυκλοφορία ενός δίσκου έξι κομματιών, με τίτλο «Freedom». 

 Ο Bieber ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας του δουλειάς στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων δικτύωσης, γράφοντας: «Ελευθερία σε όλες τις πλατφόρμες». Η φωτογραφία που συνόδευε τη λεζάντα ήταν ένα στιγμιότυπο οθόνης της εφαρμογής Notes με πληκτρολογημένη τη λέξη «Freedom». 

 Όλα τα κομμάτια του νέου του δίσκου περιέχουν συνεργασίες, εκτός από ένα. Τα κομμάτια έχουν ως εξής: το «  Freedom  »με τον BEAM, το «  All She Wrote  » με τους Brandon Love και Chandler Moore, τα «  We In This Together  », «  Where You Go I Follow  » με τους Pink Sweats, Chandler Moore και Judah Smith, το «  Where Do I Fit In  » με τους Tori Kelly, Chandler Moore και Judah Smith και το «  Afraid to Say  », με τη Lauren Walters. 

 Ο Bieber μόλις κυκλοφόρησε το έκτο studio album, «Justice», στις 19 Μαρτίου. Ο δίσκος έκανε το ντεμπούτο του καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στο Rolling Stone album chart την περασμένη εβδομάδα. Το «Peaches», το τέταρτο single του Bieber από το  «Justice»  , έκανε επίσης το ντεμπούτο του καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση. 

 Συνολικά, το «Justice» έκανε το ντεμπούτο του με 146.000 album units και τα streams για το άλμπουμ ανήλθαν σε πάνω από 138,4 εκατομμύρια στις 29 Μαρτίου. Ο  Justin Bieber  κυκλοφόρησε επίσης μια πολυτελή έκδοση του άλμπουμ αυτού στις 26 Μαρτίου, η οποία διαθέτει έξι επιπλέον τραγούδια. 

 Σύμφωνα με την κριτική του  Chris Willman   στο Variety: «Οι φωνητικές ικανότητες του Bieber δεν ήταν ποτέ καλύτερες. Αν και δεν είναι ένα μοναδικό τέχνασμα, όταν κάνει το falsetto στο «Off My Face» (ένα κομμάτι του άλμπουμ που αποτελείται από τη φωνή του και μια ακουστική κιθάρα), είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς οποιονδήποτε άλλο άντρα καλλιτέχνη που να μπορεί να το κάνει καλύτερα». 

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *