Δηλώσεις - Ρεπορτάζ Παραστάσεων

Φαντασμαγορική η Avant Premiere Της ”Priscilla” Στο Badminton

Μία παράσταση υπερπαραγωγή άνοιξε αυλαία χθες στο θέατρο Badminton. Πλούσιο θέαμα και διασκέδαση προσέφεραν οι Γιώργος Καπουτζίδης, Φώτης Σεργουλόπουλος , Παναγιώτης Πετράκης και η παρέα τους , οι οποίοι κατά χειροκροτήθηκαν από το ενθουσιασμένο κοινό. Αρκετοί επώνυμοι του καλλιτεχνικού χώρου τίμησαν με τη παρουσία τους την  << Priscilla>>.

Από αυτούς στο Athens Art Τheater και στην Άννα Χατζή εντυπωσιασμένοι από τη παράσταση, τους ηθοποιούς, τη παραγωγή , τους τραγουδιστές, τη σκηνοθεσία, τα σκηνικά και γενικά από όλο το σύνολο της δήλωσαν οι : Γωγώ Μπρέμπου, Αγγελική Λάμπρη, Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Άννα Κουρή, Ελένη Δήμου, Μαρία Μπακοδήμου. 

Αναλυτικά:

Η Γωγώ Μπρέμπου χαρακτήρισε την παράσταση εντυπωσιακή, ζωντανή, αστεία με πολύ ωραίες χορογραφίες! Εν συνεχεία με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε σε όλους τους ηθοποιούς, ξεχωρίζοντας ιδιαίτερα τον Φώτη Σεργουλόπουλο για το μέτρο και την ισορροπία του στη σκηνή.

Η Αγγελική Λάμπρη φανερά χαρούμενη για το φίλο και συνεργάτη της Γιώργο Καπουτζίδη μίλησε για το χιούμορ της παράστασης καθώς και για τους τρεις πρωταγωνιστές για τους οποίους είπε ότι , ο καθένας ξεχωρίζει στο δικό του κομμάτι.  

Η Νταίζη Σεμπεκοπούλου δήλωσε  ενθουσιασμένη και με τους τρεις πρωταγωνιστές όπως και με τη γενική εικόνα της <<priscilla>> .

Η Άννα Κουρή  τόνισε πως ήταν μια από τις καλύτερες παραγωγές που έχει δει στην Ελλάδα με σπουδαίους ηθοποιούς , μουσικούς , συντελεστές, υπέροχα σκηνικά και πολύ χιούμορ! 

Η Ελένη Δήμου μίλησε για μια υπερπαραγωγή με πολύ γέλιο και συγκίνηση συνάμα αλλά και για τους καταπληκτικούς καλλιτέχνες που την πλαισιώνουν. Τέλος ξεχώρισε τον Φώτη Σεργουλόπουλο καθώς και  το μουσικό μέρος της παράστασης. 

Η Μαρία Μπακοδήμου συγκινημένη για το φίλο της Φώτη, μας είπε ότι ήταν μια μαγική παράσταση,  από τις καλύτερες δουλειές που έχει δει, με υπέροχους συντελεστές και έναν εξαιρετικό Φώτη Σεργουλόπουλο

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *