Δηλώσεις - Ρεπορτάζ Παραστάσεων

Πρεμιέρα με όμορφες Εντυπώσεις για τις “Νοικοκυρές Fb”

Με τις καλύτερες εντυπώσεις πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα για την καινούργια παράσταση του Γιώργου Μακρή “Νοικοκυρές Fb” στο θέατρο ‘Αυλαία”. Ένα πολύ έξυπνο κείμενο με εύστοχες ατάκες ενθουσίασε το κοινό. Κεντρικό του θέμα η καθημερινή χρήση του facebook καθώς και οι ανθρώπινες σχέσεις οι οποίες δημιουργούνται μέσα από αυτό.

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν αρκετοί φίλοι και συνάδελφοι του χώρου οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το έργο, τους ηθοποιούς και τον Γιώργο Μακρή.

Στο Athens art theater και στην Άννα Χατζή έκαναν δηλώσεις μετά την παράσταση ο Γιώργος Βασιλείου , η  Ευαγγελία Σαμιωτάκη, η Νάντια Καραγιάννη αλλά και οι πρωταγωνιστές της Παράστασης. 

Δείτε τι είπαν αναλυτικά οι καλεσμένοι Γιώργος Βασιλείου, Ευαγγελία Σαμιωτάκη και Νάντια Καραγιάννη:

Γιώργος Βασιλείου:

ο Γιώργος όπως πάντα έχει ένα ιδιαίτερο χιούμορ, ένα δικό του χιούμορ θα έλεγα το οποίο το χρησιμοποιεί πολύ σωστά και το εκμεταλλεύεται θεατρικά στην σκηνή. Σήμερα δεν ήταν μόνο ο Γιώργος πολύ καλός σε αυτό το οποίο έκανε , ήταν όλοι η ομάδα, οι συνάδελφοι που εργάστηκαν, πολύ χαριτωμένοι και λιτοί. Νομίζω ότι υπηρέτησαν αυτό το είδος της κωμωδίας που ο Γιώργος Μακρής γράφει εδώ και μερικά χρόνια. Εγώ έχω συνεργαστεί μαζί του σε δύο-τρεις παραστάσεις παλαιότερα και έχω εμπειρία προσωπική με τον τρόπο τον οποίο δουλεύει. Ο Γιώργος λοιπόν έχει ένα πάθος , μία αγάπη για αυτό το οποίο κάνει και πιστεύω ότι αξίζει να δικαιωθεί. Την παράσταση την προτείνω ανεπιφύλακτα να τη δει ο κόσμος , να χαμογελάσει , να ξεσκάσει ,να ξεφύγει εφόσον όλοι έχουμε ανάγκη αυτές τις δύσκολες εποχές από λίγο χιούμορ και λίγο χαμόγελο.

Ευαγγελία Σαμιωτάκη:

Μου άρεσε πολύ η παράσταση. Είναι εμπορική, πολύ προσεγμένη με πολύ ωραίο σκηνικό , ωραίους ηθοποιούς. Ένας νέος άνεμος οι παραστάσεις του Γιώργου Μακρή. Δηλαδή δεν είναι μία παράσταση υψηλών αξιώσεων αλλά μία παράσταση για να περνάς καλά. Όλα ήταν εξαιρετικά και ιδιαίτερα οι ατάκες του. Να έρθει ο κόσμος να τη δει να περάσει δύο μισή ώρες ευχάριστες, χαρούμενες με έναν άνθρωπο πάρα πολύ χαρισματικό τον Γιώργο Μακρή.

Νάντια Καραγιάννη:

Μου φάνηκε πάρα πολύ ωραία. Βέβαια δεν το περίμενα, δεν ήμουν ενημερωμένη με το θέμα της παράστασης, αλλά γέλασα πάρα πολύ , ήταν πολύ έξυπνο το κείμενο και η θεματολογία της παράστασης. Οι ηθοποιοί όλοι τους εξαιρετικοί. Ο Γιώργος πολύ καλός ως πρωταγωνιστής αλλά και ο φίλος μου ο Κώστας ο Βενετσάνος. Τη Σαμπρίνα και τη Ντέσσυ δεν τις είχα δει σε αυτό το ρόλο ποτέ , αλλά νομίζω ότι πρέπει να τολμούμε να κάνουμε πράγματα πιο καινοτόμα, να ρισκάρουμε και αν έχουμε το ταλέντο και το θάρρος, γιατί χρειάζεται και θάρρος να βγεις από την πεπατημένη μπορούν να πετύχουν πολλά πράγματα.

Δείτε οι πρωταγωνιστές της Παράστασης τι είπαν :

Γιώργος Μακρής:

Είμαι πολύ χαρούμενος που η παράσταση μου ξεκίνησε με τέτοια επιτυχία, την αγάπησε και την αγκάλιασε ο κόσμος. Νέοι συντελεστές και όχι από το χώρο , η Ντέσσυ Κουβελογιάννη και η Σαμπρίνα οι οποίες είναι τα δεκάρια μου,μου βγήκαν που λέμε. Τις επέλεξα διότι είναι παρθένες με τον χώρο και μπορούσα να τις σμιλεύσω  ως σκηνοθέτης και ως συγγραφέας όπως ήθελα εγώ και ήξερα ότι θα μου δώσουν το αποτέλεσμα το οποίο ήθελα, αλλά και για να ασχολούνται τα κανάλια μαζί μου. Ο Βενετσιάνος παλιά συνταγή , ο Μυλωνάς ο οποίος επανέρχεται με εμένα οδηγό και με δύο νέους καλλιτέχνες τον Γιώργο  Μαυρά και την Ζωή Αλουπογιάννη. Οδηγώ το καράβι αυτό “Νοικοκυρές fb” και ελπίζω χωρίς τρικυμίες να το φτάσω έως το τέλος.

Δημήτρης Μυλωνάς:

Η ιδέα της χρονιάς οι “Νοικοκυρές fb”. Λαϊκή απήχηση με λαϊκή απήχηση, η μία ελληνική και η άλλη παγκόσμια. Ένα πάντρεμα το οποίο έγινε κείμενο με τον καλύτερο τρόπο από τον Γιώργο Μακρή ο οποίος είναι ο νέος ταλαντούχος συγγραφέας της Ελλάδος. Ο υπόλοιπος θίασος είναι και αυτή επιλογή του Γιώργου γιατί από τις επιλογές κρίνεται ο στρατηγός πάντα. Όλοι οι στρατηγοί από τις επιλογές τους κρίθηκαν. Εδώ λοιπόν ο Γιώργος έχει βρει και τους στρατηγούς και το μέρος που γίνεται η μάχη. Για αυτό η μάχη του είμαι 100% σίγουρος ότι θα πετύχει. Εγώ δεν έχω κανέναν ενδοιασμό , είναι σαν να έρχομαι να παίζω τρίτη χρονιά.

Γιώργος Μαυράς:

Πιο σύγχρονο δε θα μπορούσε να ήταν,ασχολούμαστε με το fb, δεν παίρνουμε θέση ούτε υπέρ ούτε κατά, έχει πάρα πολλές ατάκες από το fb οι οποίες είναι οι λεγόμενες αστείες αλλά με θεατρικό τρόπο. Είμαστε μια πολύ όμορφη ομάδα, δόξα τον θεό, από τις σπάνιες φορές στο θέατρο όπου συναντάς μια τέτοια power ομάδα και δεν το λέω για να το πω και κάθε χρόνο κάτι καινούργιο μαθαίνουμε. Ο δικός μου ο ρόλος είναι ο γείτονας με το καπέλο, ο κουτσομπόλης, όπου κάθε γειτονιά έχει και τον κουτσομπόλη της. Ευελπιστούμε να την αγαπήσει ο κόσμος και όπως δείχνουν τα πράγματα θα πάει καλά.

Ντέσσυ Κουβελογιάννη:

Νιώθω υπέροχα , είναι ένα παιδικό όνειρο το οποίο το κάνω πραγματικότητα. Δεν είμαι ηθοποιός ούτε δηλώνω ηθοποιός, δημοσιογράφος είμαι. Αλλά είμαι σίγουρη ότι περνάω καλά , γελάω πάρα πολύ  με τα υπόλοιπα παιδιά και με τον Γιώργο ιδιαίτερα οποίος είναι απίστευτο ταλέντο. Αισθάνομαι ικανοποιημένη 

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στη 1/11/2014

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *