ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 2015-2016

“ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ”

Ο ανερχόμενος ηθοποιός Νίκος Αναγνωστόπουλος  μίλησε στο Athens Art Theater και στην Άννα Χατζή για το θέατρο, τις εμπειρίες του στο χώρο της υποκριτικής, τη συνεργασία του με τον Θοδωρή Βουρνά, την παράσταση Making Movies και τα νέα του σχέδια.

Πότε αποφάσισες ότι η υποκριτική είναι αυτό που θες να ασχοληθείς επαγγελματικά;
Όταν ήμουν φοιτητής στο Μεσολόγγι στην ηλικία των 21 αποφάσισα να γυρίσω στην Αθήνα και να γραφτώ σε μία δραματική σχολή γιατί ένιωθα ότι δεν κάνω αυτό που αγαπάω!

Υπήρχε κάποιο ερέθισμα που σε ώθησε σε αυτό;
Άρχισα να το συνειδητοποιώ όταν πήγαινα κατασκήνωση ήμουν 13-14 τότε και κάναμε διαφορά μικρά σκετς μπροστά σε θεατές

Τι δυσκολίες αντιμετωπίζει ένας νέος ηθοποιός;
Οι δυσκολίες για έναν νέο ηθοποιό είναι πάρα πολλές. Έχει να αντιμετωπίσει τον εαυτό του τους φόβους του, το σύστημα το οικογενειακό του περιβάλλον, τους φίλους του ,να τα καταφέρει βιοποριστικά άλλα πιο πολύ έχει να κάνει με τις ευκαιρίες που δεν δίνονται εύκολα σε νέα παιδιά

Υπάρχει κάτι που να σε φοβίζει στο θέατρο;
Στο θέατρο το μόνο που με φοβίζει είναι ο εαυτός μου αν θα μπορεί να λειτουργήσει πάντα έτσι όπως μπορεί.

Πιστεύεις στην δύναμη του θεάτρου;
Όχι ,υπάρχουν άλλα πράγματα που ασκούν εξουσία και έχουν δύναμη

Υπάρχει κάποια στιγμή στο θέατρο την οποία έχεις ξεχωρίσει μέχρι σήμερα;
Όλες τις στιγμές τις ξεχωρίζω στο θέατρο είναι μοναδικές αλλά δεν θα ξεχάσω την πρώτη μου φορά που έτρεμαν τα πόδια μου πραγματικά κ τη πρώτη φορά που με χειροκρότησαν

Ασχολείσαι με κάτι άλλο παράλληλα με την υποκριτική;
Ναι προσπαθώ να κάνω και άλλες δουλειές για να βγάζω έξτρα χρήματα για βιοποριστικό λόγο γιατί το θέατρο προσφέρει πάρα πάρα πολύ λίγα χρήματα.


Η τηλεόραση σε ελκύει;
Η τηλεόραση σίγουρα με ελκύει Είναι ένα μέσο που σε κάνει αναγνωρίσιμο και  έπειτα μπορεί να υπάρξουν περισσότερες   προτάσεις για δουλειά

Υπάρχει κάποιος ρόλος που θα ήθελες κάποια στιγμή να ερμηνεύσεις;
Κάποιος συγκεκριμένος όχι , θα ήθελα όμως να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερους και διαφορετικούς ρόλους

Έχεις αγαπημένους συγγραφείς ή αγαπημένα έργα;
Θα έλεγα πως όχι.

Πως αντιμετωπίζει ένας νέος ηθοποιός την κρίση ;
Την κρίση την αντιμετωπίζει ο ηθοποιός όπως όλοι άνθρωποι, ο καθένας όπως μπορεί

Με τον Θοδωρή Βουνά πως προέκυψαν οι 2 συνεργασίες σου;
Η πρώτη συνεργασία με τον Θοδωρή Προέκυψε τελείως τυχαία γιατί βρέθηκε τελείως συμπωματικά το βιογραφικό μου στα χέρια του. Πήγα την audition και με επέλεξε. Η δεύτερη συνεργασία μας ήρθε επειδή κατάφερα να κερδίσω την εμπιστοσύνη του.

Στο «MAKING MOVIES” Ποιος είναι ο ρόλος σου;
Υποδύομαι δύο χαρακτήρες ένα πολύ αδύναμο και  αθώο παιδί και έναν Στυγερό επαγγελματία έναν νταβατζή και χαίρομαι  που μου δίνεται η ευκαιρία να έχω ταυτόχρονα δυο τελείως διαφορετικούς ρόλους

Ετοιμάζεις κάτι άλλο μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των παραστάσεων;
Θα κάνουμε παραστάσεις με τα σκοτεινά στην Πάτρα και σε άλλες  πόλεις της επαρχίας Επίσης με έχουν Επιλέξει για μία παράσταση ενάντια στο μπούλινγκ Μια εκστρατεία που διοργανώνει το υπουργείο πολιτισμού με το ίδρυμα Μποδοσάκη.

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *