ΝΕΑ

Αποκλειστικό: Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με το Mega η Ελένη Μενεγάκη;

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελένη βρίσκεται στο τραπέζι των συζητήσεων με το Μεγάλο κανάλι! Υπήρξε κατ’ αρχάς μια ανοιχτή συζήτηση προθέσεων ανάμεσα στο Mega και την Ελ. Μενεγάκη, όπου μπήκαν οι βάσεις για ενδεχόμενη συνεργασία την προσεχή σεζόν. Στόχος του καναλιού είναι να αξιοποιήσει την Ελ. Μενεγάκη στο καθημερινό του πρόγραμμα, κατά προτίμηση στην πρωινή του ζώνη.

Από την πλευρά της, η παρουσιάστρια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής της υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Το deal πάντως δεν δεν αφορά πρωινή εκπομπή αλλά κάτι διαφορετικό! Θα δούμε σύντομα λοιπόν τι μας ετοιμάζει το κανάλι και η Ελένη

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *