ΝΕΑ

Τροχαίο στη Βουλή: Ξεκινά η διαδικασία δωρεάς οργάνων του 23χρονου

Δώρο ζωής από την οικογένεια του άτυχου νεαρού που έμεινε εγκεφαλικά νεκρός μετά το τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή την περασμένη Παρασκευή.

Απόψε θα ξεκινήσει η διαδικασία δωρεάς των οργάνων του 23χρονου δικυκλιστή που έμεινε εγκεφαλικά νεκρός μετά το τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή την περασμένη Παρασκευή.

Χειρουργική ομάδα από το Λαϊκό Νοσοκομείο, θα αναλάβουν την αφαίρεση των νεφρών και του ήπατος του του άτυχου νεαρού και δύο χειρουργικές ομάδες από το Ωνάσειο την καρδιά και τους πνεύμονες του.

Πηγή: skai.gr

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *