ΝΕΑ

Πατέρας έβαλε το παιδί του να οδηγήσει μηχανή χωρίς κράνος και τέρμα το γκάζι (vid)

Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα βίντεο με έναν πατέρα στην Ιταλία να βάζει το παιδί του να οδηγήσει μηχανή χωρίς κράνος.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο στο TikTok με ένα πατέρα στην Ιταλία να βάζει τον γιο του να οδηγήσει μηχανή μεγάλου κυβισμού, με τέρμα τα γκάζια και χωρίς κράνος.

Ο πατέρας έβαλε στην θέση του οδηγού της μοτοσικλέτας του, το ανήλικο παιδί του. Στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στο TikTok, ο μικρός κρατάει το τιμόνι και ταυτόχρονα «ανοίγει» τη μηχανή μεγάλου κυβισμού σε κεντρικό δρόμο.

Πατέρας και γιος δεν φορούν κράνη, ενώ καθώς το μικρό παιδί έχει τον απόλυτο έλεγχο της μοτοσικλέτας, ο πρώτος απολαμβάνει το τσιγάρο του.

Δείτε το βίντεο

https://www.facebook.com/watch/?v=455403285663872&t=19

Πηγή:www.gazzetta.gr/plus

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *