ΝΕΑ

YFSF: Νέο κρούσμα κορωνοϊού και κίνδυνος αναβολής

Πάντως φέτος δεν φαίνεται να πηγαίνουν πολύ καλά τα πράγματα σε ότι αφορά τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου σόου στον ΑΝΤ1.
Το «Your Face Sounds Familiar All Star», χτυπιέται από τον κορωνοϊό όσο κανένα άλλο πρόγραμμα στην ελληνική τηλεόραση. Η πρεμιέρα να θυμίσουμε είχε αναβληθεί δύο φορές λόγω κρουσμάτων. Την προηγούμενη εβδομάδα εμφανίστηκε κι άλλο ένα κρούσμα για να πάει ακόμα πιο πίσω το γύρισμα για το επεισόδιο που προβλήθηκε τελικά στις 21 Μαρτίου.

Χθες δεν έγινε πάλι η πρόβα για το επεισόδιο που θα μεταδοθεί την ερχόμενη Κυριακή 28 Μαρτίου, καθώς ακόμα ένα νέο κρούσμα της COVID 19 διαγνώσθηκε στο σόου μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1.

Ένας από τους συμμετέχοντες ήρθε σε επαφή με κρούσμα, ενώ παράλληλα νόσησε από κορωνοϊό και ένας από τους άμεσους και κοντινούς συνεργάτες του συγκεκριμένου προσώπου, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί η χθεσινή πρόβα.

Τέλος σημειώνεται ότι το γύρισμα που αναβλήθηκε θα πρέπει πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Μαρτίου, γιατί διαφορετικά όλα θα είναι στον αέρα… 

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *