ΝΕΑ

10 ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας που ζουν τον απόλυτο έρωτα

Από τον 64χρονο εφοπλιστή, Γιάννη Κούστα, και την 27χρονη σύζυγό του, Δήμητρα Μέρμηγκα στον 74χρονο Γιώργο Βογιατζή και τη νεαρή σύντροφό του, Νάντια Σκόριτς, να ποιοι αψηφούν ηλικιακά κλισέ.

Ο έρωτας δεν έχει ηλικία» είναι μια ατάκα που ακούμε συχνά να λένε πολλοί και θα συμφωνήσουμε μαζί τους. Άλλωστε, υπάρχουν ουκ ολίγες έμπρακτες αποδείξεις διάσημων ζευγαριών που μπορούν να επιβεβαιώσουν περίτρανα το παραπάνω statement, αποδεικνύοντας πως η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός.

Γιώργος Βογιατζής – Νάντια Σκόριτς

Love is love | 10 ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας που ζουν τον απόλυτο έρωτα

Ο 74χρονος ηθοποιός που ενσάρκωσε τον ρόλο του «Ιωσήφ» στη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» είναι εδώ και πολλά χρόνια παντρεμένος με τη σέρβικης καταγωγής καλλονή, που είναι 35 χρόνια νεότερή του και επίσης ηθοποιός.

Νίκος Γαλανός – Έλενα Σαγανά

Love is love | 10 ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας που ζουν τον απόλυτο έρωτα - εικόνα 2

Ο 74χρονος γοητευτικός ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου έχει 30 χρόνια διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό του, που είναι σύμβουλος πωλήσεων σε εταιρεία αυτοκινήτων.

Γιάννης Κούστας – Δήμητρα Μέρμηγκα

Love is love | 10 ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας που ζουν τον απόλυτο έρωτα - εικόνα 3

Ο 64χρονος εφοπλιστής είναι παντρεμένος με την 27χρονη καλλονή που έχει σπουδάσει Ιστορία της Τέχνης, με τους δυο τους να έχουν 37 χρόνια διαφορά, ενώ έχουν αποκτήσει και μία κόρη.

Γιώργος Οικονόμου – Κυβέλη Μελετοπούλου

Love is love | 10 ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας που ζουν τον απόλυτο έρωτα - εικόνα 4

32 χρόνια έχουν διαφορά ο 67χρονος εφοπλιστής και η 35χρονη σκηνοθέτης, με την οποία έχει αποκτήσει το έκτο του παιδί. Να αναφέρουμε ότι η Κυβέλη ήταν κολλητή φίλη της κόρης του.

Donald – Melania Trump

United States President Donald J. Trump and first lady of the United States Melania Trump

Ο πλανητάρχης είναι 73 ετών, γεγονός που τον καθιστά 23 χρόνια μεγαλύτερο από τη σύζυγό του, Melania, που πρόσφατα έγινε 50 ετών.

Woody Allen – SoonYi Previn

Love is love | 10 ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας που ζουν τον απόλυτο έρωτα - εικόνα 6

Ο 84χρονος σκηνοθέτης και η 49χρονη σύζυγός του έχουν 35 χρόνια διαφορά, αλλά δεν είναι ο μοναδικός λόγος που αποτελούν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του Hollywood. Πιο συγκεκριμένα, η 49χρονη ήταν η υιοθετημένη κόρη του με την Mia Farrow, ενώ οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1997 και έχουν αποκτήσει δυο κόρες.

Clint Eastwood – Christina Sandera

Love is love | 10 ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας που ζουν τον απόλυτο έρωτα - εικόνα 7

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης είναι 89 ετών και έχει 34 χρόνια διαφορά από την όμορφη σύντροφό του που εργαζόταν ως hostess.

Alec – Hilaria Baldwin

Love is love | 10 ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας που ζουν τον απόλυτο έρωτα - εικόνα 8

O 62χρονος star είναι 26 χρόνια μεγαλύτερος από τη σύζυγό του που εργάζεται ως καθηγήτρια Yoga. Η 36χρονη Hilaria Thomas και ο ηθοποιός έχουν μαζί τέσσερα παιδιά, ενώ εκείνος έχει ακόμη μια κόρη από τον πρώτο γάμο του με την Kim Basinger, την Ireland.

Kitty Spencer – Michael Lewis

Η πανέμορφη ανιψιά της Diana είναι 29 ετών και πρόκειται να παντρευτεί τον 61χρονο κροίσο Michael, με τη διαφορά ανάμεσά τους να αγγίζει τα 32 έτη.

Michael Douglas – Catherine Zeta- Jones

Love is love | 10 ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας που ζουν τον απόλυτο έρωτα - εικόνα 9

25 χρόνια διαφορά για τον 75χρονο ηθοποιό και την αγαπημένη του με την οποία μετρούν 20 χρόνια γάμου και δυο παιδιά.

ΠΗΓΗ

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *