ΝΕΑ

Ανατροπή: Η αυτοβιογραφία του Γούντι Άλεν δεν θα εκδοθεί μετά τις αντιδράσεις

Το κύμα διαμαρτυριών στην προ ολίγων ημερών ανακοίνωση της έκδοσης των απομνημονευμάτων του δημιουργού από τον οίκο Hachette με τους ίδιους τους υπαλλήλους του οίκου να αντιδρούν δυναμικά, ανάγκασε τους υπεύθυνους να μην προχωρήσουν στην κυκλοφορία του βιβλίου τον Απρίλιο

Είναι επίσημο: Η αυτοβιογραφία του Γούντι Άλεν «Apropos of Nothing» που είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στον Καναδά και επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης στις 7 Απριλίου, δεν θα βγει. Ο εκδοτικός οίκος Hachette αποφάσισε την Παρασκευή 6 Μαρτίου να ακυρώσει την έκδοσή του έπειτα από τις φωνές διαμαρτυρίας εναντίον της κίνησης αυτής από τη θετή του κόρη Ντίλαν Φάροου που τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση και το θετό γιο του Ρόναν Φάροου. 

Η δήλωση του οίκου Hachette Book Group, που επιβεβαιώνει ότι θα επιστρέψει τα δικαιώματα της αυτοβιογραφίας στον συγγραφέα, έχει ως εξής: «Η απόφαση να ακυρωθεί το βιβλίο του κύριου Άλεν ήταν δύσκολη. Παίρνουμε πολύ σοβαρά τις σχέσεις μας με τους συγγραφείς και δεν ακυρώνουμε εύκολα βιβλία. Έχουμε δημοσιεύσει και θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε πολλά βιβλία που προκαλούν. Ως εκδότες, διασφαλίζουμε καθημερινά στη δουλειά μας να ακούγονται διαφορετικές φωνές και αντικρουόμενες απόψεις. Επίσης, ως εταιρεία, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ένα συναρπαστικό, υποστηρικτικό και ανοιχτό περιβάλλον εργασίας για όλο το προσωπικό μας. Τις τελευταίες ημέρες, η ηγεσία του HBG είχε εκτεταμένες συνομιλίες με το προσωπικό μας και με άλλους. Αφού ακούσαμε, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η προώθηση της δημοσίευσης δεν θα ήταν εφικτή για το HBG».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *