ΝΕΑ

Καινούργιου για Κούγια: Είστε ο τελευταίος που θα μιλήσει για ήθος

Μέσω της εκπομπής της απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, μέσω της οποίας μεταξύ άλλων επιτίθεται στο πρόσωπό της.

«Την ίδια ιδιαίτερη μεταχείριση επιφυλάσσω και στην «επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV, γιατί θα πρέπει να καταλάβει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό θέμα με τέτοιο παράνομο και προκατειλημμένο τρόπο, όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα», αναφέρεται στην ανακοίνωση του δικηγόρου.

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου  «Να ενημερώσω τον κύριο Κούγια ότι εγώ δεν έχω σπίτι στη Μύκονο όπως ο ίδιος, ούτε διακοπές κάνω κάθε χρόνο εκεί όπως αυτός. Απλώς τυχαίνει να έχει ο σύντροφός μου τα τελευταία χρόνια σπίτι εκεί. Η παιδεία ενός ανθρώπου δεν έχει να κάνει με το πανεπιστήμιο και με τις γνώσεις του αντικειμένου, εγώ το θέμα αυτό το προσέγγισα τελείως ανθρώπινα. Ντροπή για όλα αυτά που είπε, αλλά πραγματικά είναι τιμή μου να με πιάνει στο στόμα του ένας τέτοιος τύπος. Εμένα για το ήθος μου, κύριε Κούγια, δεν έχει τολμήσει να μιλήσει κανένας. Εσείς είστε ο τελευταίος που θα μιλήσει για ήθος, εσείς και το περιβάλλον σας» είπε αρχικά η παρουσιάστρια του OPEN. Και συμπλήρωσε: «Αν λοιπόν το “επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου” είναι σαν το “επαγγελματίας ομοφυλόφιλος”, μαγκιά μου και τιμή μου. Αν όμως υπονοείτε κάτι για το ήθος μου, εσείς είστε ο τελευταίος που πρέπει να μιλάει για ήθος. Ντροπή σας, κύριε Κούγια. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο και πολύ ασχοληθήκαμε. Και έχετε και δυο παιδιά, κύριε Κούγια, ντροπή σας». Δείτε επίσης: 

ΠΗΓΗ

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *