Δηλώσεις - Ρεπορτάζ Παραστάσεων

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΑΤΡΟ.”

19/11/2014

Λαμπερή η πρεμιέρα για την παράσταση « Μια Ελλάδα θέατρο» η οποία πραγματοποιήθηκε στις 17/11/2014 στο θέατρο Badminton. Ένα έργο αναδρομή στο θέατρο μέσα από γνωστά και σπουδαία τραγούδια, τα οποία συγκίνησαν όλους όσους βρέθηκαν στην αίθουσα του θεάτρου. Οι ηθοποιοί , οι μουσικοί όπως και όλοι οι συντελεστές καταχειροκροτήθηκαν  από το κατάμεστο θέατρο.

Στο ATHENS ART THEATER και στην Άννα Χατζή μίλησαν οι πρωταγωνιστές της παράστασης: Γιάννης Μπέζος, Κωνσταντίνος Καζάκος, Αλμπέρτο Φάις Παναγιώτα Βλαντή καθώς και αρκετοί φίλοι και γνωστοί που παρακολούθησαν την παράσταση. Όπως οι: Γιάννης Βόγλης, Όλγα Πολίτου, Θοδωρής Κατσαφάδος, Βασίλης Ρίσβας, Ράνια Παπαδάκου, Κωνσταντίνος Μάνος, Κάρμεν Ρουγγέρη, Κώστας Φλωκατούλας, Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Γιώργος Κωνσταντής, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Νίκη Παλληκαράκη, Πάνος Σταθακόπουλος, Τάσος Γιαννόπουλος, Άλκης Κουρκουλος, Ευγενία Δημητροπούλου, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Λένα Αλκαίου, Άννα Παναγιωτοπούλου, Τάσος Κωστής, Παναγιώτης Πετράκης και η Ελένη Δήμου.

Αναλυτικά δείτε τι είπαν :

Γιάννης Μπέζος: Ήταν μία πρόταση της παραγωγής του Μπάτμιντον. Ήθελε να κάνει κάτι για το θέατρο και αποφασίσαμε να κάνουμε ένα πάζλ από τραγούδια διαχρονικά, τα οποία έχουν μία διαδρομή μέσα στο χρόνο και έχουν παιχτεί πρώτη φορά στο θέατρο. Επιλέξαμε κάποια τραγούδια όχι όλα, διότι είναι πάρα πολλά τα τραγούδια του θεάτρου ώστε να γίνει με μορφή παράστασης. Να έχει ένα μύθο. Έτσι καταλήξαμε να γίνει με την ορχήστρα αυτή και τον υπόλοιπο θίασο. Νομίζω ότι ήταν μια πολύ καλή στιγμή

Για τις δύο θεατρικές δουλειές του ανέφερε :

Δεν είναι καθόλου δύσκολο να παίζω σε δύο διαφορετικές παραστάσεις. Αυτή είναι η δουλειά μου και μπορώ να κάνω περισσότερα. Δεν με κουράζει ούτε με προβληματίζει αυτό. Αυτή είναι η δουλειά μας.

Όσον αφορά την τηλεόραση δήλωσε ότι δεν ετοιμάζει κάτι προς το παρόν.

Κωνσταντίνος Καζάκος: Μια Ελλάδα θέατρο η οποία  περνάει την ιστορία των «μπουλουκιών» .Μέσα από αυτή την παράσταση βλέπουμε τι βιώνει ένας θίασος και ακούμε αυτά τα υπέροχα τραγούδια τα οποία έχουν γράψει φοβεροί συνθέτες. Μιλάει ουσιαστικά για τις συνθήκες τις οποίες έπαιζαν οι ηθοποιοί τότε. Έχει συγκίνηση, χαρά, πλάκα και τα συνδυάζει όλα.  Ένα ωραία φτιαγμένο έργο  και θεωρώ ότι στις μουσικές παραστάσεις αυτό το οποίο λείπει είναι η υπόθεση και το συναίσθημα .Νομίζω λοιπόν ότι  ότι έχουμε κάνει μια πολύ γλυκιά δουλειά. Από ότι είδα άρεσε πολύ στον κόσμο και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό. 

Αλμπέρτο Φάις: Είναι πολύ όμορφη εμπειρία. Μας δίνεται η ευκαιρία να πούμε τραγούδια πολύ αγαπημένα σε εμάς και στο κοινό. Είναι ένα έργο το οποίο μιλάει για τον ηθοποιό μέσα στο «μπουλούκι» για την ιστορία του θεάτρου ουσιαστικά.  Είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό γιατί μιλάμε για την δουλειά μας και για αυτό που αγαπάμε μέσα από αυτή την παράσταση.

Παναγιώτα Βλαντή: Αυτή η παράσταση προέκυψε από τον Δημήτρη Μαλισσόβα. Ήθελε να κάνω μουσική παράσταση και με έπεισε. Τον αγαπώ και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό και έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για αυτή την παράσταση. Είμαι πολύ χαρούμενη  που δουλεύω μαζί με αυτούς τους ανθρώπους. Εύχομαι καλό ταξίδι στην παράσταση και να πάνε όλα καλά.

Γιάννης Βόγλης: Μια παράσταση εξαιρετική. Μας ταξιδεύει στο παρελθόν γιατί είναι πράγματα τα οποία έχουμε βιώσει. Μάλιστα στις Όρνιθες ήμουν στην παράσταση όταν πήρε το βραβείο των εθνών στο Παρίσι. Είναι πάρα πολύ ωραία οργανωμένο. Ένα ταξίδι πολύ σημαντικό. Άλλωστε δεν ξέρω τι καινούργιο έχουμε να πούμε. Μόνο να θυμηθούμε τα παλιά τα οποία ήταν επί της ουσίας. Σήμερα τίποτα δεν βγαίνει τόσο σημαντικό όπως τότε. Η μόνη διαφορά είναι ότι τότε τα ζούσαμε και δεν συνειδητοποιούσαμε.

Όλγα Πολίτου: Θέλω να συμπληρώσω τον Κύριο Βόγλη , ευτυχώς που έχουμε σημαντικούς ανθρώπους σαν και αυτόν. Αυτό είναι που μας παρηγορεί. Υπάρχουμε και θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε, να βλέπουμε εξαιρετικές παραστάσεις, εφόσον θα υπάρχει  ο Γιάννης ο Βόγλης.

Θοδωρής Κατσαφάδος: Είναι μια εξαιρετική παράσταση. Υπέροχοι ηθοποιοί και εμείς οι παλιοί νοσταλγούμε αυτά τα τραγούδια αλλά και τις εποχές. Είμαι πολύ συγκινημέμος.

Βασίλης Ρίσβας: Περνάμε υπέροχα. Με τέτοια ονόματα δεν μπορεί να μην περνάς καλά. Οι ερμηνείες, τα τραγούδια, οι ηθοποιοί είναι υπέροχοι. Όλα εξαιρετικά.

Ράνια Παπαδάκου: Υπέροχη παράσταση. Περνάω πολύ ωραία, βλέπω αγαπημένους μου ανθρώπους και συγκινούμαι πραγματικά. Τα τραγούδια τα τραγούδησα όλα και όλοι ηθοποιοί είναι εξαιρετικοί. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις δικούς σου ανθρώπους να το κάνουν αυτό. Χαίρεσαι πολύ .

Κωνσταντίνος Μάνος: Είναι μία διαδρομή από το ‘50 και μετά. Η παράσταση γεμίζει όλο αυτό το διάστημα και νομίζω ότι τα παιδιά έχουν καταφέρει μια πολύ σπουδαία δουλειά. Όλοι οι ηθοποιοί είναι φανταστικοί. Εξαιρετικές οι φωνές, η ερμηνείες και η παρουσία τους. Τους ευχαριστούμε πολύ.

Κάρμεν Ρουγγέρη: Περάσαμε πάρα πολύ ωραία . Είχε υπέροχες μελωδίες και εξαιρετικές ερμηνείες. Από την αρχή έως το τέλος ήταν πολύ ενδιαφέρον. Τραγουδήσαμε μαζί. Επίσης ήταν καταπληκτική η σύνδεση όλων των κομματιών και ενθουσιάστηκα με όλα τα παιδιά. Ο καθένας ήταν ξεχωριστός. Μπράβο τους.

Κώστας Φλωκατούλας: Πέρασα υπέροχα. Αρκετά συγκινητικά. Επιτέλους ακούσαμε  με έναν καινούργιο τρόπο, αλλά με την παλιά αγάπη αυτά τα υπέροχα τραγούδια. Μακάρι να παιχτεί για περισσότερες παραστάσεις γιατί είναι πάρα πολύ καλό.

Νταίζη Σεμπεκοπούλου: Ήταν μια υπέροχη παράσταση, όπως και σε όλες τις δουλειές του Αδάμ. Είναι δουλειές με πολλή αγάπη φτιαγμένες. Όλα τα παιδιά ήταν εξαιρετικά. Περάσαμε ειλικρινά δύο ώρες πάρα πολύ ωραίες. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να σκίσουν.

Γιώργος Κωνσταντής: Πέρασα εξαιρετικά. Μία παράσταση υψηλής αισθητικής με συγκίνηση . Ο Μαλισσόβας έχει κάνει καταπληκτική δουλειά. Εκμεταλλεύτηκε όλους τους ηθοποιούς οι οποίοι είναι καταπληκτικοί. Οι φωνές τους πολύ ωραίες και ελπίζω ότι όλο αυτό θα έχει ανταπόκριση στον κόσμο.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Μου άρεσε η ατμόσφαιρα, η αισθητική , τα τραγούδια φυσικά , με κορυφαίο για μένα το τραγούδι «ηθοποιός». Γενικά στο σύνολο μου άρεσε πάρα πολύ. Υπέροχες φωνές, καλοί ηθοποιοί και το χάρηκα πάρα πολύ.

Νίκη Παλληκαράκη: Εξαιρετική παράσταση. Όλοι σπουδαίοι ηθοποιοί. Αγαπημένα τραγούδια. Μεγαλώσαμε όλες οι γενιές με αυτά. Ο κάθε ένας ήταν ξεχωριστός και όλοι μαζί υπέροχοι.

Πάνος Σταθακόπουλος: Ήταν ένα ταξίδι. Ήρθα ξενυχτισμένος και πολύ κουρασμένος και λόγω του κολλήματος με το «Πολυτεχνείο» και την κίνηση στους δρόμους , έλεγα να μην έρθω. Δυσκολεύτηκα  να φτάσω στο θέατρο αλλά τα κατάφερα . Ευτυχώς που ήρθα γιατί ήταν υπέροχο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους να έρθουν το δουν. Οι ερμηνείες ήταν καταπληκτικές και ζήλεψα όλους αυτούς που συμμετέχουν. Θα ήθελα να ήμουν και εγώ.

Τάσος Γιαννόπουλος: Ήταν μια εξαιρετική παράσταση με πολύ ωραίες μουσικές και τραγούδια, τα οποία μας ταξίδεψαν στο παρελθόν. Διαχρονικά κομμάτια και υπέροχες οι ερμηνείες όλων των συναδέλφων. Σήμερα διασκέδασα αρκετά.

Άλκης Κουρκουλος: πολύ ωραία παράσταση. Υπέροχα όλα. Βλέπουμε και τον κόσμο να συμμετέχει. Παίζουν αγαπημένοι μου φίλοι. Αυτά τα τραγούδια τα ξέρουμε απ’εξω όλοι και τα τραγουδάμε μαζί. Είναι μια υπέροχη δουλειά. Μπράβο στους συντελεστές , στον κύριο Μαλισσόβα, στα παιδιά , και σε όλους όσους συμμετέχουν.

Ευγενία Δημητροπούλου: Η παράσταση είναι πάρα πολύ ωραία. Έχει εξαιρετικά τραγούδια. Ο θίασος αποτελείται από συγκλονιστικούς συντελεστές.  Μου θυμίζει  τις παλιές ελληνικές ταινίες  τις οποίες όλοι θέλουμε να βλέπουμε , γιατί αυτά τα τραγούδια όλοι μας τα έχουμε τραγουδήσει και μας έχουν συνοδέψει σε πολύ ωραίες στιγμές μας και θες να τα ακούς συνέχεια. 

Πρόδρομος Τοσουνίδης: Είναι μία εξαιρετική παράσταση. Βλέπω συναδέλφους, αγαπημένους φίλους να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Υπέροχα τραγούδια από τα παλιά που μας θυμίζουν διάφορες καταστάσεις. Όλοι τους είναι υπέροχοι. Τα σκηνικά όμορφα , οι χορογραφίες καταπληκτικές και τα κοστούμια θαυμάσια. Μία παραγωγή ισάξια του θεάτρου.

Λένα Αλκαίου: Μου άρεσε πάρα πολύ η παράσταση. Πέρασα υπέροχα. Καταρχάς μας θύμισε εποχές που εγώ μπορεί να μην έζησα, γιατί ξεκινάει από πολύ παλιά. Παρουσιάζονται ιστορικές παραστάσεις οι οποίες είναι στην μνήμη όλων μας, μικρών και μεγάλων. Είχε μία ωραία ροή με εύστοχη επιλογή των τραγουδιών. Είναι χαρακτηριστικά από παραστάσεις σημαντικές και μου άρεσε πολύ.

Άννα Παναγιωτοπούλου: Όλο αυτό το πλαίσιο μου ήταν οικείο. Διασκέδασα, τραγούδησα και πέρασα πολύ όμορφα. Χωρίς να  νοσταλγώ αυτά τα χρόνια διότι  κοιτάω πάντα μπροστά .

Τάσος Κωστής: Περνάω πολύ ωραία. Διασκεδάζω. Ένα ταξίδι στα χρόνια του θεάτρου και των τραγουδιών. Είμαι ταξιδευτής σε όλες τις παραστάσεις. Δεν είμαι δύσκολος θεατής γενικά. Αυτές οι παραστάσεις χρειάζονται γιατί μας θυμίζουν πράγματα, ταξιδεύουμε και βλέπουμε τις αντιδράσεις του κόσμου, πότε περισσότερο και πότε λιγότερο , ανάλογα με το μέγεθος.

Παναγιώτης Πετράκης: Είναι μία όμορφη αναδρομή στο τραγούδι , το θέατρο και σε  νοσταλγικά μονοπάτια με πολύ άξιους ερμηνευτές. Με ταξίδεψε πίσω αλλά και στο παρόν, γιατί παίζει με το σήμερα και το χτες ταυτόχρονα και έχω χαλαρώσει πολύ. 

Ελένη Δήμου: Τους ηθοποιούς σε αυτό το οποίο βλέπω τους κρίνω σαν τραγουδιστές, γιατί κυρίως τραγουδάνε. Είναι ένα όμορφο μουσικό ταξίδι και περνάω ωραία. Εύχομαι να πάει πολύ καλά.

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *