Δηλώσεις - Ρεπορτάζ Παραστάσεων

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ ΑΚΑΔΗΜΟΣ

24/10/2014

Λαμπερή η χθεσινή πρεμιέρα για τον “Πρότυπο οίκο Ανοχής” στο θέατρο “Ακάδημος”. Πλήθος επωνύμων έδωσε το παρόν , χειροκροτώντας και αποθεώνοντας τον Χάρη Ρώμα και την παρέα του. 

Στο Athens art theater και στην Άννα Χατζή με τα καλύτερα λόγια για την παράσταση , τον Χαρη Ρώμα και τη συγγραφή του, τους συμπρωταγωνιστές του και τους συντελεστές μίλησαν οι : Κάτια Σπερελακη, Παναγιώτης Πετρακης, Κατερινα Κούκα, Μπέσυ Αργυράκη, Αριέλ Κωνσταντινίδη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Περικλής Λιανός, Κερασία Σαμαρά, Θωμαίς Ανδρούτσου, Άννα Αδριανού, Κώστας Φραγκολιάς,
Μαίρη Βιδάλη

Δείτε τι δήλωσαν αναλυτικά.

Κάτια Σπερελακη: Γελάσαμε, περάσαμε υπέροχα και μακάρι να έρθει ο κόσμος να γελάσει και αυτός γιατί το χρειάζεται. Όλοι οι ηθοποιοί ήταν εξαιρετικοί.

Άννα Αδριανού : Ήταν μία  πολύ ωραία , πολύ λαμπερή παράσταση. ένα έργο απρόβλεπτο, σουρεαλιστικό , θύμιζε λίγο αγγλική κωμωδία και πιστεύω ότι θα πάει πάρα πολύ καλά

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Πέρασα πολύ ωραία. Απολαυστική παράσταση . Ωραία η γραφή του Χάρη για ακόμα μια φορά η οποία μπορεί να  συνδυάσει 
το κωμικό στοιχείο, τη γλύκα,  τα καυστικά αστεία ,τη  μία σκέψη παραπάνω καθώς και τα μηνύματα τα οπαία περνάει.

Αριέλ Κωνσταντινίδη: είμαι ξετρελαμένη. Αγαπώ και εκτιμώ τον Χάρη, ειδικά στην συγγραφή του είναι εξαιρετικός. Έχω ενθουσιαστεί γιατί μετά από πολύ καιρό βλέπω μια θεατρική παράσταση η οποία μυρίζει θέατρο , έχει θεατρικό λόγο, πολύ ωραία ζημομένη από τον συγγραφέα και μ’αρέσει πάρα πολύ.

Μπέσυ Αργυράκη: το καλύτερο το σκέφτηκα μέσα από την καρδιά μου , είναι χαρακτηριστικό και μέσα σε λίγες φράσεις μπορείτε να καταλάβετε τι ένιωσα. Ήμουνα κάτω και με ρώτησαν πως σου φάνηκε και είπα : “ευελπιστώ να αργήσει να τελειώσει”. Δεν περίμενα κάτι που να μην αντιπροσωπεύει τον φίλο μου. Είναι φοβερός , πάντα δυναμικός και πάντα μας δίνει ό,τι καλύτερο μπορεί να μας συμβεί. Την ανάταση της ψυχής, το γέλιο και τη βοήθεια να ξεχνάμε τα προβλήματα μας που είναι ιατρική συνταγή κατά ένα μέρος που όλη την έχουμε ανάγκη σήμερα. Αυτό λοιπόν το κάνει με τον καλύτερο τρόπο.

Κατερίνα Κούκα:  Μου άρεσε και γέλασα πάρα πολύ. Ο Χάρης σκίζει συγγραφικά. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ , είδα αυτή την παράσταση και την απόλαυσα. Είναι συγκλονιστικοί όλοι οι ηθοποιοί και θέλω να τους ευχηθώ να σκίσουν αυτό το χειμώνα.

Κερασία Σαμαρα: Μου άρεσε πάρα πολύ το έργο , οι ερμηνείες των ηθοποιών και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά. Χάρηκα πολύ που ήρθα να το δω, πέρασα υπέροχα, γέλασα και είναι αληθινό όλο αυτό.

Μαίρη Βιδάλη: Γελάσαμε και χαίρομαι για την επανεμφάνιση του Χάρη και θα στεφθεί με επιτυχία είμαι απόλυτα σίγουρη. Εκτιμώ το γράψιμο του Χάρη και έχει κάνει ένα υπέροχο κάστ. Οι ηθοποιοί είναι εξαιρετικοί και τους ζηλεύω γιατί θα ήθελα και εγώ να ήμουν κωμικός ηθοποιός.

Κώστας Φραγκολιάς: Μια πολύ ωραία παράσταση, εύθυμη to the point που λέμε. Οι ηθοποιοί είναι πολύ καλή και ιδιαίτερα η Σοφία η οποία είναι και Αγαπημένη μου.

Θωμαΐς Ανδρούτσου: Η παράσταση είναι πάρα πολύ καλή, διασκεδαστική. Ένας Χάρης στα καλύτερα του, η Μουτίδου καταπληκτική, όλοι είναι υπέροχοι. Γελάσαμε αρκετά.

Παναγιώτης Πετράκης: Είναι μία κλασική φάρσα , με πάρα πολύ γέλιο και νομίζω ότι όποιος έρθει θα την απολαύσει και θα περάσει πάρα πολύ καλά. Οι ηθοποιοί είναι εξαιρετικοί, είχε πολύ πλάκα και πέρασα πολύ όμορφα.

Περικλής Λιανός: Πέρασα υπέροχα. Μου άρεσε πάρα πολύ το έργο που έγραψε ο Χάρης, διασκέδασα και μου άρεσαν ιδιαίτερα οι ερμηνείες. Εξαιρετική βραδιά. Πάρα πολύ ωραίο το έργο. Όλοι τους εξαιρετικοί. Εύχομαι να πάει καλά γιατί το αξίζει.

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *