ΝΕΑ

Δίδυμα γεννήθηκαν διαφορετικό… μήνα!

Ο δεσμός ανάμεσα στα δίδυμα είναι πανίσχυρος διότι μοιράζονται τα πάντα από τότε που ήταν μαζί στην κοιλιά της μαμάς τους. Το ίδιο θα συμβαίνει και με αυτά τα δύο πανέμορφα διδυμάκια με τη διαφορά ότι θα γιορτάζουν τα γενέθλιά τους… όχι μόνο διαφορετική μέρα αλλά και μήνα!

Η Heather Perry δεν πίστευε ποτέ ότι τα μωράκια που κυοφορούσε θα γεννιόντουσαν διαφορετικές μέρες και μήνα! Η γέννησή τους ήταν προγραμματισμένη τον Μάιο, όμως,  τον Φεβρουάριο στις 25 εβδομάδες, τα νερά της έσπασαν. Νοσηλεύτηκε στο μαιευτήριο και μερικές εβδομάδες αργότερα ξεκίνησε ο τοκετός.

Το κοριτσάκι Olive γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου, 9 βδομάδες νωρίτερα! Η γέννησή της ήταν τόσο γρήγορη και απρόβλεπτη που ο πατέρας της, ο Chris Perry, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Σε αντίθεση με την δίδυμη αδερφή του, ο Ashton δεν ήταν έτοιμος να γεννηθεί και έτσι οι γιατροί αποφάσισαν να περιμένουν μερικές μέρες. Έτσι,ο μικρούλης γεννήθηκε την 1η Μαρτίου και επέστρεψε στο πλευρό της αδερφής του.

«Θα είναι μια φοβερή ιστορία που δεν θα βαρεθούν ποτέ να λένε» είπε ο μπαμπάς τους συγκρατώντας τα δάκρυα χαράς του.

Πηγή: nbc12.com

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *