ΔΙΑΦΟΡΑΝΕΑ

Τιμητικά Βραβεία στο Σπίτι του ηθοποιού

Την ΚΥΡΙΑΚΗ, 6 Οκτωβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση και βράβευση ηθοποιών του θεάτρου και του κινηματογράφου.
Στο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ. Αλκαμένους 175 – στην καρδιά της Αθήνας.

Ο ηθοποιός Βασίλης Σαμαριτάκης και η εκπομπή του “Ηθοποιός σημαίνει φως” (almaradio.gr) θα βραβεύσει – κατόπιν μεγάλης ψηφοφορίας του κοινού – αγαπημένους ηθοποιούς για την προσφορά τους στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

Συγκεκριμένα θα βραβευτούν (κατά αλφαβητική σειρά) οι :

Γωγώ Ατζολετάκη, Κώστας Βενετσάνος, Μαίρη Βιδάλη, Καίτη Ιμπροχώρη, Αλεξάνδρα Λαδικού, Ηλίας Λογοθέτης και ο Χάρης Ρώμας.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά (και άλλως πως) η Πένυ Ξενάκη, ο Μάκης Ψαραδέλλης, η Ειρήνη Πεφάνη, η Δέσποινα Τσολάκη, ο Γιάννης Λεκόπουλος, η Αρετή Κοκκίνου και η Χριστιάννα Μάνου.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Με προαιρετική εισφορά (για όποιον θέλει) για το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ.

Ημέρα εκδήλωσης: Κυριακή 6/10 και ώρα 8.30μμ

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *