ΝΕΑ

Κόπηκε στον αέρα η εκπομπή της Αννίτας Πάνια, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού (vid)

Η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε «πάσα» για διαφημίσεις και η εκπομπή δεν επέστρεψε ποτέ.

Απότομη διακοπή της εκπομπής της Αννίτας Πάνια, «Αννίτα Κοίτα» υπήρξε το Σάββατο 06-03-2020, καθώς στην ομάδα της βρέθηκαν κρούσματα κορονοϊού.

Πριν από κάθε εκπομπή, διενεργούνται πλέον τεστ κορονοϊού. Το Σάββατο 06-03-2020 φαίνεται να βρέθηκαν θετικά τα τεστ κάποιων από τις συνεργάτιδες της Αννίτας Πάνια που κάνουν τις διαφημιστικές γέφυρες της εκπομπής.

Μάλιστα, όσο παρουσιάζονταν τα προϊόντα, φάνηκε ότι υπήρξε μια ανησυχία στο πλατό. Μετά τη θυρίδα τηλεπώλησης, η κάμερα επέστρεψε αμέσως στην Αννίτα Πάνια που έδωσε πάσα για διαφημίσεις.

Η εκπομπή τελικά δεν επέστρεψε ποτέ στον «αέρα», ενώ στην θέση προβλήθηκε ελληνική ταινία.

Φυσικά η εκπομπή δεν προβλήθηκε ούτε την Κυριακή 07-03-2020.

Πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *