ΝΕΑ

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος σύντομα εκτός παιχνιδιού

Δυστυχώς θα τον πετάξουν έξω από το παιχνίδι

Ο τραυματισμός του στο χτεσινό παιχνίδι θα επηρεάσει τον αγαπημένο μας παίκτη αλλά και θα δώσει την ευκαιρία σε κάποιους από την ομάδα του να τον στήσουν στον τοίχο ! Όλη η γκρίνια γύρω από την υγειά του θα τον φέρει σίγουρα υποψήφιο σε περίπτωση που αυτή την εβδομάδα οι Κόκκινοι χάσουν ασυλία! Ο Ντάφυ ξέρει πολύ καλά πως να παίζει με την κάμερα και πως να προσφέρει καλό τηλεοπτικό προιόν αλλά  όσο προχωράει το Survivor γίνεται κυρίως αγωνιστικό και εκεί θα παραμείνουν οι πιο ανταγωνιστικοί παίκτες!

Η γνώμη μας αλλά και οι πληροφορίες μας είναι πως σε άμεση χαμένη ασυλία (έστω και μια) ο Τριαντάφυλλος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος για να αφήσει το νησί ! Σε γενικές γραμμές έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον “Ντάφυ” πράγμα που σίγουρα θα κοστίσει σε τηλεοπτικό προιόν!

ΠΗΓΗ

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *