ΝΕΑ

Κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από ηθοποιό ο Άλεξ Παναγή

Στον χορό των αποκαλύψεων γύρω από τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις μπήκε και ο γνωστός Κύπριος καλλιτέχνης Άλεξ Παναγή, ο οποίος καταγγέλλει την παρενόχληση που δέχθηκε από ηθοποιό στα καμαρίνια του ΘΟΚ, γύρω στο 1980, όταν ήταν στην τρυφερή ηλικία των 10 χρονών.

Περιγράφοντας τα γεγονότα, μιλώντας στον Alpha Κύπρου, ανέφερε συγκεκριμένα πως «έπαιζα στην παράσταση, όταν είχε τελειώσει το δικό μου μέρος, με κάλεσε στο καμαρίνι του, πήγα, φορούσε μόνο το εσώρουχο του, με έβαλε να του κάνω μασάζ, μετά έσπρωξε τα χέρια του στα γεννητικά του όργανα, με έβαλε να του κάνω κι εκεί μασάζ και όταν πήγε να με τραβήξει κοντά του απλά έφυγα. Δηλαδή σαν ζαρκάδι την έκανα προς την πόρτα, έκλεισα την πόρτα, κατέβηκα κάτω, τρομοκρατήθηκα…»

Όπως υποστηρίζει «ο συγκεκριμένος ηθοποιός τώρα πρέπει να είναι γύρω στα 75 και μάλλον δραστηριοποιείται στον χώρο ακόμα».

Ισχυρίζεται ακόμη ότι άκουσε πως ο εν λόγω ηθοποιός το έχει ξανακάνει, ενώ ερωτηθείς αν θα το καταγγείλει στις Αρχές δηλώνει έτοιμος να ενισχύσει άλλες καταγγελίες εναντίον του ηθοποιού.

Ο καλλιτέχνης εξήγησε ακόμη πόσο πολύ δύσκολο ήταν να διαχειριστεί αυτό που έζησε, ενώ σημείωσε ότι τώρα ένιωσε αρκετά δυνατός να το πράξει.

Υπογράμμισε καταληκτικά πως ό,τι συνέβαινε πριν 40 χρόνια και συμβαίνει και τώρα και ως εκ τούτου αποφάσισε να μιλήσει, παροτρύνοντας τα θύματα να το πράξουν.

Δείτε το βίντεο:

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *