ΝΕΑ

MasterChef 5: Ποιοι παίκτες που αποχώρησαν επιστρέφουν

Τρεις παίκτες που αποχώρησαν το προηγούμενο διάστημα από το «MasterChef 5» επιστρέφουν μέσα από μια σειρά από δοκιμασίες.

Η ώρα των μεγάλων ανατροπών έφτασε στο «MasterChef 5». Το μαγειρικό reality του Star υποδέχεται τους παίκτες που αποχώρησαν στα προηγούμενα επεισόδια σε μια μάχη σώμα με σώμα από την οποία θα αναδειχθούν μόνο τρεις νικητές.

Έχουμε και λέμε λοιπόν, Όπως αποκάλυψε σήμερα η εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη», η επιστροφή των τριών θα συμβεί μέσα από μια σειρά από δοκιμασίες.

Στην πρώτη, θα διαγωνιστούν όλοι οι παίκτες που αποχώρησαν έως τώρα και ο καλύτερος θα πάρει το εισιτήριο της επιστροφής στο σπίτι.

Στη δεύτερη, ένας παίκτης που έχει αποχωρήσει θα διαγωνιστεί με ένα παίκτη που βρίσκεται μέσα και ο νικητής θα παραμείνει / μπει στο παιχνίδι.
Την τρίτη δοκιμασία δεν την γνωρίζουμε ακόμα.

Αυτό που μάθαμε ωστόσο είναι ότι το ένα από τα τρία πρόσωπα που επιστρέφουν είναι η Μαρίνα, ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα στο φετινό «MasterChef 5», την αποχώρηση της οποία «γιόρτασαν» με ενθουσιασμό οι «εχθροί» της στο Twitter.

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *