ΝΕΑ

Ζακέτα να πάρεις: Πρεμιέρα με το «δεξί» για τη σειρά της Ελένης Ράντου

Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης κατέγραψε το σήριαλ της ΕΡΤ

Με το «δεξί» μπήκε στη μάχη της τηλεθέασης το βράδυ του Σαββάτου η Ελένη Ράντου, που μετά από πολλά χρόνια επέστρεψε στην τηλεόραση.

Η δημοφιλής ηθοποιός γύρισε στη μικρή οθόνη με τη σειρά «Ζακέτα να πάρεις» που έκανε χθες πρεμιέρα στην ΕΡΤ και στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης η Δάφνη Λαμπρόγιαννη και η Φωτεινή Μπαξεβάνη. Στην τηλεθέαση η σειρά σημείωσε μέσο όρο 12,4% στο δυναμικό κοινό και 13,2% στο γενικό σύνολο.

Η τηλεθέαση

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Ζακέτα να πάρεις – 13,2%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Ζακέτα να πάρεις – 12,4%

  • Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *