ΝΕΑ

Nεαρή κοπέλα με σύνδρομο Down τραγουδάει σαν άγγελος και συγκινεί τους πάντες με την υπέροχη φωνή της

H Madison Tevlin δεν είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι και αυτό όχι γιατί έχει σύνδρομο Down, αλλά διαθέτει μία υπέροχη φωνή, η οποία μαγεύει όποιον την ακούει.

Ειδικότερα, η Madison Tevlin γεννήθηκε με σύνδρομο Down και της είπαν ότι θα την περιορίζει μια ζωή, αλλά με την υποστήριξη της οικογενείας της κατάφερε να πετύχει τα όνειρά της.

Madison Tevlin: Δεν το έβαλε κάτω γιατί λάτρευε το τραγούδι

Σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Εκπαίδευσης ατόμων με σύνδρομο Down “πολλοί λίγοι άνθρωποι με αυτό το σύνδρομο θα μπορέσουν να τραγουδήσουν.” Ωστόσο, δεν το έβαλε ποτέ κάτω γιατί λάτρευε το τραγούδι!

Madison Tevlin: Χρειάζεται τη διπλάσια δουλειά για να καταφέρει ένα καλό αποτέλεσμα

Χρειάζεται τη διπλάσια ενέργεια για να καταφέρει να χρησιμοποιήσει τη φωνή της, πόσο μάλλον να συντονιστεί σε μια νότα. Επίσης, τα άτομα με σύνδρομο Down έχουν πολύ μπάσες φωνές και θέλει πολύ εξάσκηση για να καταφέρουν να την ελέγξουν. Χρειάζεται τη διπλάσια δουλειά για να καταφέρει ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά καταφέρνει να αποδείξει πως με θέληση όλα τα μπορούμε. Δείτε την να τραγουδάει και θα καταλάβετε!

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *