ΝΕΑ

Ο Λουράντος πέταξε έξω από το φαρμακείο του τον ΣΚΑΪ σε ζωντανή σύνδεση

Ένταση επικράτησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «ΣΗΜΕΡΑ» μεταξύ των παρουσιαστών και του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κώστα Λουράντου, ο οποίος τελικά έδιωξε από το φαρμακείο του, τη ρεπόρτερ και το συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού.

Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής είπε μεταξύ άλλων:

«Να με ακούσετε και αυτό που θα πω δεν αφορά εσάς προσωπικά. Σαν σταθμός έχετε πολύ χιούμορ για να είστε σήμερα στο φαρμακείο μου και να απευθύνετε σε μένα τον λόγο, όταν χθες σαν κανάλι λοιδορούσατε κι εμένα και το φαρμακείο μου με απαράδεκτες εκφράσεις» ανέφερε στην αρχή της τοποθέτησής του και συνέχισε: «Δεν ανήκω στους πρόθυμους, σε αυτούς που μπορούν να ανταποκριθούν σε ένα σχεδιασμό του σταθμού σας».

«Όταν ο σταθμός σας κάνει ένα σχόλιο για εμένα ότι είμαι παλιάς κοπής, εγώ εκπροσωπώ τον κλάδο μου, και έχει προσφέρει στον τομέα της υγείας» είπε, ενώ ερωτηθείς για τις αποζημιώσεις για τα τεστ, διευκρίνισε πως εξέφρασε ανάγκη για αποζημίωση για τα τεστ τα μοριακά, όχι τα self test.

«Παραποιείτε τις εκφράσεις μου, δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Θα σας απαντήσω αν και δεν είχα διάθεση να συζητήσω με τον ΣΚΑΪ, σχετικά με τις επιφυλάξεις μου για τα self test. Προσπαθείτε να βάλετε λόγια σε μένα. Σηκωθείτε και φύγετε από το χώρο που σας φιλοξενεί αυτή τη στιγμή, ντροπή σας, φύγετε από το φαρμακείο μου. Αυτά που κάνατε το βράδυ, ντροπή σας, ντροπή σας, ντροπή σας. Άντε γεια σας» 

Δείτε τι έγινε:

ΠΗΓΗ

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *