ΝΕΑ

Θλίψη στο Hollywood. Πέθανε γνωστός ηθοποιός

Έφυγε από τη ζωή γνωστός ηθοποιός και  ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στο Hollywood.

Ο λόγος για τον Τζορτζ Σίγκαλ, ο οποίος το 1967 ήταν υποψήφιος για βραβείο Όσκαρ Β’ Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ», άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 87 ετών, στην Καλιφόρνια

Ο Τζορτζ Σίγκαλ πέθανε εξαιτίας «επιπλοκών έπειτα από επέμβαση μπαϊπάς στην καρδιά» , ανέφερε η σύζυγός του Σόνια σε ανακοίνωσή της.

Γεννημένος τη 17η Φεβρουαρίου 1934 σε μια μικρή πόλη της πολιτείας της Νέας Υόρκης, έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη τη δεκαετία του 1960, ενσαρκώνοντας έναν μικρό ρόλο στην ταινία The Longest Day (1962), επικό πολεμικό φιλμ για την απόβαση στη Νορμανδία.

Θλίψη στο Hollywood. Πέθανε γνωστός ηθοποιός - 1
© Παρέχεται από: gossip-tv.gr Θλίψη στο Hollywood. Πέθανε γνωστός ηθοποιός – 1

Έγινε γνωστός από τον ρόλο του στην ταινία Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ, στο πλευρό γιγαντιαίων μορφών της έβδομης τέχνης, όπως η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο Ρίτσαρντ Μπάρτον.

Πρωταγωνίστησε σε ταινίες θρυλικών σκηνοθετών, όπως του Στάνλεϊ Κράμερ (Ship of Fools, 1965), ή του Σίντνι Λιούμετ (Bye Bye Braverman, 1968) και τα τελευταία χρόνια έπαιξε σε πολλές σειρές.

Στις αφίσες περίπου πενήντα ταινιών ως το 2010, έλαβε, πέρα από τις υποψηφιότητες για Όσκαρ, τη Χρυσή Σφαίρα για μια κωμωδία του 1974, την Απιστία με Αξιοπρέπεια (A Touch of Class) του Μέλβιν Φρανκ.

https://youtu.be/XWgIOb_U2Hc

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *