ΝΕΑ

Βάπτιση πριν την κηδεία

Ανείπωτος θρήνος στη Λιγόρτυνο από χθες το βράδυ που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του 2χρονου Ζαχαρία. 

Η τραγική οικογένεια λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσει για τελευταία φορά το παιδί της, αποφάσισε να βαφτίσει την μικρή του αδερφή που ήρθε στον κόσμο πριν λίγους μήνες όπως επιβάλει η τοπική παράδοση, να μην υπάρχει αβάπτιστο μέλος σε οικογένεια πριν φύγει από την ζωή κάποιο άλλο.

Στις 16:00 το μεσημέρι θα τελεστεί η κηδεία του μικρού Ζαχαρία ο οποίος απέκτησε το όνομά του το μεσημέρι της Πέμπτης όταν χρειάστηκε να τελεστεί αεροβάφτιση στο νοσοκομείο καθώς η πορεία της υγείας του παρουσίαζε επιδείνωση.

Το άτυχο παιδί έφυγε από την ζωή στη 1.00 τα ξημερώματα και αφού πάλεψε για να παραμείνει στην ζωή για περισσότερες από 24 ώρες.

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *