ΝΕΑ

Άγριο έγκλημα: Σκότωσε την οικογένειά του για ένα επίδομα

Συνολικά 5 άνθρωποι έχασαν τις ζωές του από το χέρι ενός 25χρονου.

Μια διαφωνία για τα χρήματα ενός επιδόματος ήταν η αιτία για να σκοτώσει 5 άτομα της οικογένειάς του ένας 25χρονος στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το έγκλημα συνέβη στην Ιντιανάπολις, με δράστη τον Malik Halfacre, ο οποίος διεκδίκησε το επίδομα της συντρόφου του, Jeanettrius Moore, η οποία δεν του το έδωσε!

Ο Halfacre

Το ζευγάρι, μια μέρα πριν, είχε άγριο καυγά για το θέμα καθώς ο Malik ζητούσε τα μισά χρήματα ενώ η Moore δεν του έδινε.

Ο Halfacre εισέβαλε στο σπίτι της συντρόφου του και αφού έγινε αντιληπτός ενώ έψαχνε την τσάντα της για να πάρε τα χρήματα του επιδόματος, την πυροβόλησε εν ψυχρώ.

Στο δρόμο του 25χρονου βρέθηκε και η κόρη της Jeanettrius , ο αδερφός της, η μητέρα της και ο ξάδερφός της. Όλοι έπεσαν νεκροί από το πιστόλι του 25χρονου.

Η 7χρονη Eva, έπεσε νεκρή από τα πυρά του δράστη

Στο σπίτι ήταν και η 6 μηνών κόρη του Halfacre, ο οποίος την πήρε αφού είχε ξεκληρίσει όλη την οικογένεια της συντρόφου του.

Το μωρό βρέθηκε λίγο αργότερα ενώ και ο Halfacre συνελήφθη.

Πηγή:www.newsbomb.gr

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *