ΜΟΥΣΙΚΗ

Μητροπάνος στο Ηρώδειο σε on line μετάδοση

Φέτος τον Απρίλη συμπληρώνονται εννέα χρόνια από την απώλεια του μεγάλου καλλιτέχνη, του σπουδαίου ανθρώπου, του αναντικατάστατου Δημήτρη Μητροπάνου.

Μια βραδιά που και για εκείνον ήταν από τις πιο ευτυχισμένες και δικαιωμένες ήταν η μαγική συναυλία που έδωσε με την ορχήστρα του τον Σεπτέμβριο του 2009 στο Ηρώδειο ερμηνεύοντας τα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε.

Όσοι βρέθηκαν το βράδυ αυτό στη συναυλία έμειναν ασάλευτοι παραδομένοι στη φωνή και τη ψυχή του λατρεμένου τους ακόμα και μετα το ξεκίνημα της βροχής προς το τέλος φωτίζοντας το αμφιθέατρο με πολύχρωμες ομπρέλες.

Μια μοναδική ευκαιρία για τους νεότερους να νοιώσουν το μεγαλείο του και μια από τις πιο δυνατές αναμνήσεις για τους μεγαλύτερους.

Σάββατο 13 Μαρτίου και ώρα 19:00 και για 30 ώρες on demand

Eισιτήρια και πληροφορίες ΕΔΩ

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *