ΝΕΑ

Ένας 85χρονος παντρεύτηκε 91χρονη σε γηροκομείο στην Αγγλία

Ένας 85χρονος ένοικος γηροκομείου αποφάσισε να παντρευτεί την 91χρονη σύντροφό του, με την οποία διατηρούσε σχέση εδώ και 26 χρόνια.

Ο τοπικός ληξίαρχος το πήρε πάνω του ώστε να γίνει τελικά ο γάμος, ο οποίος έπαιρνε συνεχείς αναβολές λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η υγεία του 81χρονου άρχισε όμως να χειροτερεύει μετά τα Χριστούγεννα και οι γιατροί τον συμβούλευσαν να επισπεύσει τον γάμο του.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 26 χρόνια, θέλησαν ωστόσο να επισημοποιήσουν την σχέση τους. «Τι άλλο μπορώ να πω; Την αγαπώ», είπε εκείνος.

Το γηροκομείο  τήρησε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για να γίνει η σεμνή τελετή με τρόπο ασφαλή για όλους.

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *