ΜΟΥΣΙΚΗ

Αντύπας, Ζαφείρης Μελάς και Γωγώ Βαγενά σε διαδικτυακή συναυλία για τη… γυναίκα!

Πενιές για την Hμέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου!

ΑντύπαςΖαφείρης ΜελάςΓωγώ Βαγενά και Πρόδρομος ετοιμάζουν ένα live streaming αφιερωμένο στην Hμέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου. Μάλιστα, η διαδικτυακή συναυλία θα γίνει σε κτήμα στην Κερατέα, το οποίο διαμορφώθηκε ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά, και στη σκηνή θα βρεθούν 22 μουσικοί!

Μπορεί η συνεργασία των καλλιτεχνών του λαϊκού πενταγράμμου λόγω κορωνοϊού να μην ολοκλήρωσε τον κύκλο της, όμως όλοι ανυπομονούν να χαρίσουν μοναδικές στιγμές σε όσους την παρακολουθήσουν!

Η «Espresso» επικοινώνησε με τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, οι οποίοι δεν έκρυψαν τη χαρά τους! Ο Αντύπας μάς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με τον Ζαφείρη Μελά ετοιμάσαμε ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα, για να διασκεδάσει ο κόσμος, έστω και από το σπίτι του. Η γυναίκα για μένα είναι το παν. Είναι έρωτας, αυτοπεποίθηση, αγάπη, ισορροπία και είναι χαρά μας που θα την τιμήσουμε. Εγώ στάθηκα τυχερός σε αυτό το κομμάτι -της γυναίκας-, γιατί έπεσα διάνα. Με τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι 35 χρόνια και είμαστε ακόμη πολύ ερωτευμένοι».

Ο Ζαφείρης Μελάς τόνισε: «Εχουμε καιρό να τραγουδήσουμε και το περιμένουμε ανυπόμονα, γι’ αυτό και το κάνουμε αφιλοκερδώς, επειδή γουστάρουμε να το κάνουμε. Ο κόσμος το έχει πολλή ανάγκη. Οι Ελληνες ξεχωρίζουμε για τη διασκέδασή μας και μας έχει λείψει πολύ όλο αυτό. Είναι μια ευκαιρία να θυμηθούμε τα παλιά, τιμώντας τη γυναίκα, έστω και διαδικτυακά».

Τέλος, η Γωγώ Βαγενά ανέφερε στην «Espresso»: «Επειδή μας έχει λείψει η ανθρώπινη επαφή, θέλουμε να εκφραστούμε τιμώντας τον κόσμο και, φυσικά, την Ημέρα της Γυναίκας. Είναι τιμή και χαρά μου που βρίσκομαι στο σχήμα, μαζί με τους σπουδαίους Αντύπα και Ζαφείρη Μελά».

ΠΗΓΗ

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *