ΝΕΑ

Ξανά στην Αγγλία για το BBC ο Άκης Πετρετζίκης!

Οι νοικοκυρές στη Βρετανία τού έχουν μεγάλη αδυναμία, ενώ και οι φοιτητές δεν πάνε πίσω, μια κι εκείνος τους προτείνει συνταγές εύκολες, γρήγορες και οικονομικές!

Ξανά στο Λονδίνο, λοιπόν, και στον τηλεοπτικό σταθμό BBC θα βρεθεί ο Άκης Πετρετζίκης έπειτα από απαίτηση των Αγγλων τηλεθεατών. Δεν χτυπάει «κόκκινο» στην τηλεθέαση μόνο στον Alpha και στη μαγειρική εκπομπή «Kitchen lab» κάθε Σαββατοκύριακο ο γοητευτικός «ΜasterChef», αλλά η φήμη του έχει φτάσει έως τη χώρα της βασίλισσας Ελισάβετ!

Η παρουσία του Άκη Πετρετζίκη στην εκπομπή μαγειρικής του BBC «Ready, Steady, Cook» κρίθηκε στον πρώτο κύκλο επιτυχής και έτσι ο διάσημος σεφ πήρε ξανά τον σκούφο του και πέταξε στο Λονδίνο για τον δεύτερο κύκλο γυρισμάτων.

Μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», στο Star, προβλήθηκαν αποκλειστικά πλάνα από την πρεμιέρα του νέου κύκλου της μαγειρικής εκπομπής στο BBC One, στην οποία, φυσικά, συμμετέχει ο Άκης Πετρετζίκης. Nα σημειωθεί ότι τα γυρίσματα για το συγκεκριμένο επεισόδιο πραγματοποιήθηκαν την περίοδο που ο σεφ ανακοίνωσε πως θα γίνει πρώτη φορά μπαμπάς.

ΠΗΓΗ

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *