ΝΕΑ

Μαρία Ναυπλιώτου: Καλώ όλους τους συναδέλφους να πάρουν θέση για την κακοποίηση και τη βία

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου θέλησε να παρακινήσει τα θύματα να βρουν δύναμη, με αφορμή τις καταγγελίες κατά μεγάλων ονομάτων στο χώρο του θεάτρου.

Ειδικότερα, η ηθοποιός παρακινεί όλα τα θύματα να μιλήσουν για την κακοποίηση που δέχτηκαν, καθώς τώρα δεν είναι η ώρα για σιωπή.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ναυπλιώτου στο Instagram:

«Αυτοί οι άνθρωποι, τα θύματα μας χρειάζονται. Καλώ όλους τους συναδέλφους μου από τον καλλιτεχνικό χώρο να πάρουν θέση για τη βία και την κακοποίηση. Ας ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους που μας χρειάζονται.

Εύχομαι ο δημόσιος διάλογος να γίνεται με σεβασμό, να σταματήσει ο διασυρμός (είτε του θύματος είτε του θύτη), να σταθούμε δίπλα στα παιδιά που μας χρειάζονται και τρομοκρατούνται καθημερινά από δηλώσεις και κινήσεις-πυροτεχνήματα.

Εύχομαι να μείνουμε μια ενωμένη γροθιά ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή βίας. Εύχομαι τα κόμματα να σταματήσουν να μιλάνε για τις πολιτικές τους και να μιλήσουν για τα θύματα. Αυτοί οι άνθρωποι μας χρειάζονται. Δεν είναι ώρα για σιωπή»

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *