ΝΕΑ

Εξέλιξη : Δεν υπάρχει κρούσμα Κοροναιού στα Στούντιο Κάππα. Γίνονται εξετάσεις στo πρόσωπo που είχε έρθει σε επαφή με την Χριστίνα Μπόμπα.

Μέχρι αυτη την ώρα δεν γνωρίζουμε για πόσο καιρό  θα παραμείνουν κλειστές οι εγκαταστάσεις των Kappa 2 στο Μαρκόπουλος Αττικής  μιας και θα γίνουν οι απαραίτητες απολυμάνσεις και όλα όσα πρέπει για την ασφάλεια του κόσμου και όσα προβλέπει το πρωτόκολλο. Το σίγουρο είναι πως ο λόγος που γίνονται όλα αυτά αναφέρουν ότι υπήρχαν φόβοι για τουλάχιστον δύο άτομα επειδή είχαν έρθει σε επαφή με το περιβάλλον της Χριστίνας Μπόμπα πριν νοσήσει τον Ιό μέσα στο Σαββατοκύριακο. Κρούσμα δεν υπάρχει  και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι από την παραγωγή του Your Face Sounds Familiar που γράφτηκε ότι είναι η πηγή του κακού… Αναμένουμε νεότερα… Το γύρισμα έγινε κανονικά χθες βράδυ και δεν υπήρχε κανένα θέμα ή πανικός… 

ΠΗΓΗ

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *