ΝΕΑ

Βρέθηκε το μπουζούκι που είχαν κλέψει από τον Χρήστο Νικολόπουλο

Το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη του Χρήστου Νικολόπουλου, καθώς το αγαπημένο του μπουζούκι, η προέκταση του χεριού του, όπως το χαρακτηρίζει, βρέθηκε την Τρίτη.

Ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού και εκ των σημαντικότερων συνθετών του λαϊκού τραγουδιού την Κυριακή μέσω του zougla.gr είχε απευθύνει έκκληση προκειμένου να εντοπιστεί το αγαπημένο του όργανο, το οποίο έκλεψε άγνωστος, που διέρρηξε το «Περιβόλι του Ουρανού», όπου εμφανίζεται.

Εν τέλει δύο ημέρες αργότερα το μπουζούκι, με το οποίο έχει γράψει κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και ως εκ τούτου έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για τον ίδιο, βρέθηκε στο Μοναστηράκι και συγκεκριμένα σε ένα παλαιοπωλείο της περιοχής.

Για την ανεύρεσή του βοήθησε ένας μουσικόφιλος απόστρατος αξιωματικός του Στρατού, που ειδοποίησε την αστυνομία ότι βρίσκεται εκεί το όργανο του γνωστού δημιουργού, ο οποίος εν συνεχεία κλήθηκε να παραλάβει το μπουζούκι του.

«Είναι σαν να βρήκα το χαμένο μου παιδί» ανέφερε πανευτυχής στη κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha ο σημαντικός Έλληνας μουσικοσυνθέτης.

ΠΗΓΗ

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *