ΝΕΑ

Πέθανε η ηθοποιός Κατερίνα Ζιώγου, η “Ντορίτα” από το “Ντόλτσε Βίτα”!

Tο πρωί της Τετάρτης και έχει να κάνει με τον θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού, Κατερίνας Ζιώγου, γνωστή και ως Ντορίτα από την πετυχημένη σειρά “Ντόλτσε Βίτα”, της οποίας μάλιστα πρόσφατα σας είχαμε παρουσιάσει και την τελευταία της δημόσια εμφάνιση!

Η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε από την ζωή πριν από 10 ημέρες, αφού σήμερα το πρωί τελέστηκε το 9ημερο Μνημόσυνο! Η Κατερίνα Ζιώγου έδινε κρυφά μάχη με τον καρκίνο στον πνεύμονα και δυστυχώς δεν τα κατάφερε! Η αγαπημένη ηθοποιός που λατρέψαμε μέσα από την σειρά του Mega, τα τελευταία χρόνια είχε χαθεί από το “προσκήνιο”, τόσο το τηλεοπτικό όσο και το θεατρικό!

Μάλιστα, εκείνο που μας έκανε εντύπωση, είναι, πως 10 μέρες που η ηθοποιός έχει φύγει από την ζωή, κανείς δεν έχει αναφέρει το παραμικρό!

ΠΗΓΗ

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *