ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ

Ατύχημα για την Κατιάνα Μπαλανίκα: Ποια ηθοποιός θα την αντικαταστήσει στο θέατρο

Η Κατιάνα Μπαλανίκα πρωταγωνιστεί στην παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του»

Aτύχημα είχε το βράδυ της Κυριακής η ηθοποιός Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην θεατρική επιτυχία «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του». Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στο Πρω1νό του ANT1 ο Άρης Καβατζίκης, η ηθοποιός έπαθε κάταγμα ισχίου και προσωρινά θα αντικατασταθεί στο θέατρο από την ηθοποιό Ελένη Κρίτα.

«Έχουμε ένα ρεπορτάζ της τελευταίας στιγμής, ευτυχώς είναι όλα καλά. Η Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία πρωταγωνιστεί στην πολύ επιτυχημένη παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», την Κυριακή το βράδυ είχε ένα μικρό ατύχημα βγαίνοντας από το ταξί, είχε ένα κάταγμα ισχίου, είναι καλά και ξέρω ότι το συντομότερο δυνατό θα επιστρέψει κανονικά στις παραστάσεις του θεάτρου, γιατί συνεχίζεται η παράσταση κανονικά μέχρι το Πάσχα.

Περαστικά της! Προσωρινά από ό,τι έμαθα θα αντικατασταθεί από μια αγαπημένα ηθοποιό την Ελένη Κρίτα, στενή συνεργάτιδα του Γιώργου Καπουτζίδη. Είναι θεατράνθρωπος η Κατιάνα Μπαλανίκα και θα είναι σύντομα πάλι στην σκηνή» ανέφερε συγκεκριμένα ο Άρης Καβατζίκης.

Δείτε όσα ανέφεραν στο Πρω1νό:

ΠΗΓΗ

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *