ΝΕΑ

Συντετριμμένη η Αλίκη Κατσαβού στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης

Ενώ, η εξόδιος ακολουθία του αγαπημένου ηθοποιού θα τελεστεί αύριο Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις 11:30 στη Μητρόπολη Αθηνών και θα ακολουθήσει η ταφή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Από νωρίς το πρωί η σύζυγός του σπουδαίου ηθοποιού, η Αλίκη Κατσαβού σύμφωνα με την εκπομπή, Το πρωινό ήταν στο παρεκκλήσι. Εμφανώς καταβεβλημένη και ντυμένη στα μαύρα ήταν εκεί από τα πρώτα άτομα…

Το πρώτο στεφάνι που εστάλη στη Μητρόπολη ήταν από την Αλίκη Κατσαβού και έγραφε: «Στον λατρευτό μου, Κώστα».

Να αναφέρουμε ότι η οικογένεια του Κώστα Βουτσά ζήτησε μέσα από τα social media: «Εάν κάποιος επιθυμεί να κάνει δωρεά εις μνήμην Κώστα Βουτσά ας προτιμήσει τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, γιατί ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή ή τη Μέριμνα-Εταιρία για τη Φροντίδα Παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το Θάνατο, γιατί αγαπούσε τα παιδιά».

ΠΗΓΗ: GOSSIP-TV.GR

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *