ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ

The Phantom Of The Opera : “Μια πραγματική υπερπαραγωγή στην Αθήνα!”

Του Νίκου Σουρβίνου

Όταν άκουσα πως το Φάντασμα της Όπερας θα έρθει στην Ελλάδα, χάρηκα πολύ ,όμως είχα αρκετές επιφυλάξεις κ αμφιβολίες για το κατά πόσο κοντά θα είναι αυτή η παράσταση, στην αυθεντική παράσταση του Λονδίνου… Την Τρίτη το βράδυ λοιπόν οι απορίες μου λύθηκαν…

Μια πραγματική υπερπαραγωγή στην Αθήνα!!!!

Μια παράσταση φαινόμενο!!!

Υπέροχες φωνές, εξαιρετικές ερμηνείες, εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, επιβλητική μουσική, άψογες χορογραφίες! Η πεμπτουσία του μιούζικαλ!!! Μετά από αυτή την εμπειρία και τα τόσα συναισθήματα που μου δημιουργήθηκαν, βγαίνοντας από το κατάμεστο Christmas Theater μου γεννήθηκαν απορίες για το πώς γίνεται κάτι τόσο μεγάλο να μεταφέρεται από χώρα σε χώρα κ από πόλη σε πόλη…. Έψαξα λοιπόν κ παρακάτω μοιράζομαι μερικές από τις εντυπωσιακές πληροφορίες ( που σπάνια γνωρίζουμε για μια παράσταση), μαζί σας…

• 140.000.000 θεατές έχουν χειροκροτήσει μέχρι σήμερα το θρυλικό μιούζικαλ.

• 40 και πλέον τόνους ζυγίζει το σκηνικό της παράστασης που έρχεται στο Christmas Theater.

• 15 νταλίκες χρειάστηκαν για τη μεταφορά του τεχνικού εξοπλισμού.

• 1.000 κοστούμια δημιούργησε ο ενδυματολόγος Άντριου Ράιλι.

• 3 ώρες προετοιμασίας χρειάζεται ο πρωταγωνιστής που ερμηνεύει το Φάντασμα, ενώ η ειδική μάσκα κατασκευάζεται ξανά σε κάθε παράσταση.

• 250 άτομα από διάφορες χώρες, Νορβηγία, Ολλανδία, Βέλγιο, Τουρκία κ.α., δουλεύουν για τη συγκεκριμένη παραγωγή και οι 100 από αυτούς είναι τεχνικοί. Όποιος λοιπόν θέλει να δει ένα αυθεντικό μιούζικαλ υπερθέαμα , δεν πρέπει να χάσει τη συγκεκριμένη παράσταση!

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *