ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ

Προσφορά για τον Μάρτιο

Στα 8 ευρώ η παράσταση ΣΕΒΑΣ ΧΑΝΟΥΜ με την Πολύνα Γκιωνάκη για όλες τις παραστάσεις του Μαρτίου στο Θέατρο Αλκμήνη!!! Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια σας

Πόντος, μεταπολεμική Αθήνα, Θεσσαλονίκη, τα άνθη του κακού, ο Τζίμης, ο χοντρός, η νύχτα, το underground ρεμπέτικο, το «φτωχοκάλυβο», ο Τσιτσάνης, η Μπέλλου, τα Κοκκινόγεια κι ο έρωτας με τον Καζαντζίδη. Η αγέρωχη, δωρική και ασυμβίβαστη Σεβάς Χανούμ, από την Σαμψούντα του Πόντου, που ξαναζεί την ζωή της, στο σύμπαν των αργών τραγουδιών.

Πληροφορίες παράστασης
Σκηνοθεσία: Μανώλης Ιωνάς
Ερμηνεύουν: Πολύνα Γκιωνάκη & Λευτέρης Παπανικολάου Γκιωνάκης
Κουστούμια: Το αυθεντικό κουστούμι της Σεβάς Χανούμ
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης
Κίνηση, μουσική Επιμέλεια, video: Αυγερινός Σουλόπουλος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Έλενα Αγγελοπούλου
Δημόσιες Σχέσεις: Άντζυ Νομικού

Κάθε Παρασκευή στις 21:30 και κάθε Σάββατο στις 19:00,
Διάρκεια παράστασης: 80’ χωρίς διάλειμμα

Oμαδικές κρατήσεις: 693 416 13999 email polina.gionaki@icloud.com

θέατρο Αλκμήνη
Αλκμήνης 8-12, Αθήνα 118 54 | 2103428650

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *