ΝΕΑ

Ιατρική έρευνα για τον θάνατο του Γιώργου Κοτανίδη

Προκαταρκτική εξέταση για τον θάνατο του Γιώργου Κοτανίδη, πραγματοποιεί το νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς». Η έρευνα, την οποία διενεργεί ο διευθυντής της Γ’ Χειρουργικής Κλινικής, κ. Ηρακλής Τσίπρας, ξεκίνησε μετά από καταγγελίες που έγιναν από συγγενείς και συναδέλφους του γνωστού ηθοποιού, για «λάθη» που πιστεύουν πως έγιναν, παρουσιάζοντας επιπλοκή μετά από χειρουργείο.

Ο 74χρονος ηθοποιός τον περασμένο Δεκέμβρη είχε μπει στο νοσοκομείο για μία επέμβαση στο έντερο, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Πριν την εισαγωγή του στο «Γεννηματάς» είχε προηγηθεί η νοσηλεία του στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» για ειλεό, ο οποίος τελικά δεν χρειάστηκε επέμβαση. Μετά την επέμβαση που έκανε στο έντερο, προκλήθηκαν επιπλοκές, με αποτέλεσμα αυτό να σπάσει. Ο ηθοποιός υπέστη περιτονίτιδα και στη συνέχεια εκδήλωσε σηψαιμία, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του πριν από μία περίπου εβδομάδα.

Με τις καταγγελίες που έγιναν από συναδέλφους τους, όπως ο Κώστας Αρζόγλου, διατάχθηκε έρευνα και στο «Γεννηματάς» εξετάζουν προσεκτικά όλο το ιστορικό του ηθοποιού κατά την νοσηλεία του, αναζητώντας τυχόν παραλείψεις ή τυχόν ιατρικό λάθος. Η ολοκλήρωση της διαδικασίας αναμένεται σε περίπου δύο εβδομάδες.

Πηγή: ogdoo.gr

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *