ΝΕΑ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ”

Ο Δημήτρης Μυλωνάς, η Άννα Ελεφάντη και όλοι οι συντελεστές της Προσωπικής Συμφωνίας που παρουσιάζεται στο Από Μηχανής Θέατρο έκοψαν την πίτα τους λίγο πριν την έναρξη της παράστασης τους.

Το φλουρί της πίτας έπεσε στον πρωταγωνιστή της παράστασης Νικήτα Τσακίρογλου!

Η «Προσωπική Συμφωνία» του Ρόναλντ Χάργουντ παρουσιάζεται σε μετάφραση Αθανασίας Καραγιαννοπούλου και σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά με τους Νικήτα Τσακίρογλου, Χρήστο Βαλαβανίδη ,Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Άννα Ελεφάντη, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Παναγιώτη Γουρζουλίδη ,Κώστα Κουτρούλη και Δημήτρη Μπούρα.

Η «Προσωπική Συμφωνία» είναι μία παραγωγή του Από Μηχανής Θεάτρου που γνωρίζει τεράστια επιτυχία εδώ και δύο χρόνια με συνεχόμενα sold out και θα συνεχίσει τις παραστάσεις της μέχρι την Κυριακή των Βαΐων κάθε Τετάρτη ,Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *