ΜΟΥΣΙΚΗ

Tα μουσικά events στο Faust από 1η έως 16 Φεβρουαρίου!

ΣΑΒΒΑΤΟ 1,8,15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
SPACE PARADISE – SATURDAYS’ RAVE CULTURE

Το εξαιρετικό concept από τον Thodoris Triantafillou και την ομάδα του είναι ένα 8ωρο Rave πάρτυ, με επιλεκτικό και στυλιστικά υπέροχο κοινό, Djs με ιδιαίτερο γούστο και έξυπνες μουσικές για την κατάλληλη στιγμή και performers με δημιουργικότητα, φαντασία και ανεξάντλητη όρεξη για χορό και διασκέδαση.

BACKGROUND IFO
Το Space Paradise αποτελεί την επιτυχημένη σειρά party που άφησε το δικό της στίγμα στην νυχτερινή σκηνή της Αθήνας την σεζόν 2018-2019 στο Faust Bar Theatre & Arts. Μία μίξη από θεατρικά σκηνικά, light shows, performers, και μερικούς από τους πιο εκλεκτούς DJs της εγχώριας club σκηνής μπορούσε να συναντήσει ο κάθε διψασμένος raver τα Σάββατα στο κέντρο της Αθήνας. Το εν λόγω «διαστημικό» party ξεχώρισε όχι μόνο για τα παραπάνω, αλλά και για το οικογενειακό κλίμα που επικρατούσε με την πάροδο του χρόνου. Άνθρωποι από διαφορετικές κοινότητες, πόλεις, χώρες, που δεν είχαν γνωριστεί μέχρι τότε, έγιναν ένα, κάτω από την στέγη του Space Paradise με αποτέλεσμα να δίνουν ραντεβού κάθε εβδομάδα την ίδια ώρα, στο ίδιο σημείο για μια ακόμη μεγάλη βραδιά που κανείς δεν θέλει να τελειώσει.

Ώρα έναρξης: 22:00-06:00
Είσοδος ελεύθερη (εκτός από τις βραδιές που φιλοξενούνται international Dj sets)

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΆΡΗΣ ΖΕΡΒΑΣ
Ο Άρης Ζέρβας επιστρέφει με ένα νέο μουσικό project. Με καινούριο σχήμα και ήχο παρουσιάζει κάποια από τα τραγούδια του άλμπουμ «Πες μου Αλμυρή μου θάλασσα», καθώς και αγαπημένα κομμάτια ελληνικά και ξένα σε ιδιαίτερες και «πειραγμένες» εκτελέσεις. Μαζί και δύο νέα κομμάτια: ένα ορχηστρικό που θα περιλαμβάνεται σε ένα νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τέλος Φεβρουαρίου καθώς και ένα νέο τραγούδι. Το τσέλο πάντα σε πρώτο πλάνο μαζί με τις κιθάρες από τον Σωτήρη Καστάνη, πλήκτρα από τον Σπύρο Λούκο, drums από τον Στέφανο Σακελλαρίου και φωνητικά από την Δέσποινα Ισταμπουλούογλου.

Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος 5 ευρώ (χωρίς ποτό)

ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Ο Χρήστος Θεοδώρου παρουσιάζει ολοκαίνουρια τραγούδια του, με μια παρέα από ξεχωριστούς, αγαπημένους μουσικούς και υπόσχεται να κλέψει τις εντυπώσεις! Έτοιμος με το σχήμα του -σε μία ηλεκτρισμένη μουσικά ατμόσφαιρα- για ένα ταξίδι μέσα από σπουδαία τραγούδια που αγαπήσαμε. Θα περάσει από τις περιοχές της έντεχνης, alternative και classic rock ελληνικής και ξένης μουσικής, έως εκείνες της blues, με τη δική του πληθωρική μουσική προσέγγιση.

Στο σχήμα δεν είναι άλλοι από τους:
John Grigoriou _ μπάσο
Αlexander Gavras _ τύμπανα
Γιαννης Ταυλας _ κιθαρες
Christos Spiliopoulos_πνευστά
Dimitris Kazanis _ βιολί

Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 7 ευρώ (χωρίς ποτό)

ENCARDIA: ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΦΗΒΕΙΑΣ
ΠΕΜΠΤΗ 6 & 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Δεν σταματούν οι αναμνήσεις και τα όνειρα, οι Encardia με κλεισμένα πια τα 16 κι ακόμα στην εφηβεία τους, θυμούνται, αναπολούν, ονειρεύονται, αποκαλύπτουν αυτά που ετοιμάζουν. Γιατί για κάθε εποχή που φεύγει, μια άλλη μας χαρίζεται.

Line-up :
ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ : κρουστά, βιολί, μαντολίνο, φωνή
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ :Ακορντεόν, φυσαρμόνικα, φωνή
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ : Κόντρα Μπάσο, Φωνή
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΝΤΑΞΑΚΗΣ: κιθάρα, φωνή
ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΩΤΣΑΝΗ: Φωνή, ταμπορέλλο, καστανιέτες
ΓΙΑΝΝΑ ΧΑΜΑΛΕΛΗ : Χορός
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΛΚΑΝΗ: χορός

Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 7€ (χωρίς ποτό)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ

Amok Time Arts Presents:
Ο Μιθριδάτης επιστρέφει ξανά, ζωντανά, για δέκατη όγδοη φορά, στη σκηνή του πολυχώρου τέχνης “Faust” και σας προσκαλεί όλους/ες, να υποδεχτείτε μαζί το 2020 με ένα φαντασμαγορικό Live! Γίνετε μάρτυρες, ακόμα μίας πετυχημένης και ιδιαίτερης βραδιάς, σε ένα πρόγραμμα…που αν το έχετε χάσει, πρέπει να το ζήσετε και αν το ζήσατε πρέπει να το χορτάσετε. Ένα μοναδικό Hip Hop Live Show, με τον Μιθριδάτη να ερμηνεύει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και το γνωστό ρεπερτόριο των Ημισκουμπρίων. Μαζί του στη σκηνή θα βρίσκεται ο ασυγκράτητος Σέξπυρ, και στα Decks ο πρωταθλητής Ελλάδος του DMC Championship 2017, DJ Freestone!

Ώρα Έναρξης: 22:30
Γενική Είσοδος: €7 [Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό]

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 & 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ, ΝΙΚΗ ΓΡΑΝΑ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΙΚΟΣ

Του ‘90 οι εκδρομείς …
Ο Παναγιώτης Αυγερινός, η Νίκη Γρανά και ο Αλέξανδρος Δάικος, τρεις τραγουδοποιοί της νέας γενιάς με ξεχωριστές πορείες στο χώρο, συμπράττουν επί σκηνής σε μια παράσταση αποτελούμενη από τραγούδια δικά τους, αλλά και τραγούδια που τους επηρέασαν. Με παρουσία δίπλα σε σημαντικούς καλλιτέχνες όπως: Βαγγέλη Γερμανό, Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Ζουγανέλη, Χρήστο Δάντη (Παναγιώτης Αυγερινός) Φίλιππο Πλιάτσικα, Πυξ-Λαξ, Μίλτο Πασχαλίδη (Νίκη Γρανά), Λεωνίδα Μπαλάφα, Βασίλη Προδρόμου ( Αλέξανδρος Δάικος ). Με κλασικά ροκ, λαϊκά, παραδοσιακά, αλλά και τραγούδια από την σύγχρονη σκηνή συνθέτουν ένα πρόγραμμα πρωτότυπο με χαρακτηριστικό ήχο και ύφος. Ανάμεσά τους τραγούδια από τους δύο προσωπικούς δίσκους και τον επερχόμενο του Παναγιώτη, διασκευές αλλά και ακυκλοφόρητα της Νίκης και πρωτότυπα τραγούδια του Αλέξανδρου. Με ιδέα τη σύμπραξη, τη συνδημιουργία και τη συνεργασία δημιουργούν μια παράσταση που θα προβληματίσει, θα ψυχαγωγήσει και θα ενδιαφέρει.

Επί σκηνής μαζί τους οι:
Κυριάκος Πέτρου-βιολί
Παντελής Πέτρου-μπάσο
Νικόλας Αυγερινός-τύμπανα
Special Guests : Νένα Μεντή, Γιάννης Ζουγανέλης
Νίκος Τσαούσης : οργάνωση παραγωγής

Ώρα έναρξης: 21:30 Είσοδος: 7€ χωρίς ποτό

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ SLEEPING BUGS BAND Οι Sleeping Bugs είναι μια μπάντα από τη Θεσσαλονίκη που παίζει Experimental Alternative/Indie Rock. Από την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου, LSB (2017), έχουν εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές όπως το River Party (Νεστόριο), Schoolwave Festival (Αθήνα), Wake Up Festival (Κοίμησης Σερρών), Smixi Forest Festival κ.α. Αυτήν την περίοδο ηχογραφούν τον δεύτερο τους δίσκο, έχοντας κυκλοφορήσει ήδη το πρώτο κομμάτι «Convincing Enough?».

Μέλη:

Αντώνης(φωνή-κιθάρα), Βασίλης(κιθάρα), Γιώργος(μπάσο), Μαρία(πιάνο), Μαρία(βιολί), Ορέστης (τύμπανα-φωνή)

LINKS: YouTube: https://www.youtube.com/c/SleepingBugsTube Website: https://www.sleepingbugsband.com

Ώρα έναρξης: 21:30 Είσοδος: 8€ με μπύρα ή κρασί

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *