ΝΕΑ

Η πρεμιέρα της παράστασης «Ανατόλ ή η μάχη των φύλων»

Ο «Ανατόλ ή η μάχη των φύλων» του Άρτουρ Σνίτσλερ,σε σκηνοθεσία του Γιάννη Βούρου  έκανε την επίσημη πρεμιέρα του.

Οι τρεις ηθοποιοί,  ο Πέρης Μιχαηλίδης,η Τζούλη Σούμα  και ο Βαγγέλης Παπαδάκης χειροκροτήθηκαν θερμά από όλους,  το βράδυ της Τρίτης 22/10 στην κατάμεστη αίθουσα του  θεάτρου Άλμα.

Με την παρουσία τους τους τίμησαν η διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης Μαρίνα Λαμπράκη – Πλάκα, η Μαρίνα Μακρή, οι τραγουδιστές  Ρένα ΜόρφηΕρωφίληΝίκος Ανδρουλάκης, οι δημοσιογράφοι Λουίζα Κροντήρη, Ρένια Τσιτσιμπίκου, Γιώτα Τσιμπρικίδου, οι ηθοποιοί Γεράσιμος Μιχελής, Έλενα Κρίτα, Μίρκα Κρεστενίτη, Μυρτώ Γκόνη, Κρυσταλλία Κεφαλούδη, οι σκηνοθέτες Χρύσα Καψούλη, Βαρβαρα Δούκα, ο σκηνογραφος Γιάννης Θεοδωράκης  οι συντελεστές της   παράστασης  Δημήτρης ΝτάσιοςΤζωρτζίνα Κώνστα Γιώργος Τσιρίκος,  Μαριάννα Λαβάζου και πολλοί φίλοι.

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *