ΝΕΑ

Γιάννης Στάνκογλου: “Να γίνει κάθαρση και αλλού, όχι μόνο στον δικό μου χώρο”

Ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Super Μπάλα Live, και ρωτήθηκε για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση που συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία, μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες για βιασμούς, σεξουαλικές επιθέσεις και βίαιες συμπεριφορές.

«Έχει γίνει καθρέφτης της κοινωνίας αυτή τη στιγμή ο χώρος μου, αλλά εγώ δεν θεωρώ ότι ισχύουν αυτά μόνο στον δικό μου χώρο. Ισχύουν σε όλους τους χώρους και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα βγουν. Το θέμα είναι να υπάρχει ένας φόβος στο πώς συμπεριφέρεσαι στον άλλον, όχι στο πώς σου συμπεριφέρονται.

Δεν ξέραμε, ήταν φήμες. Δεν είναι μόνο ο Δημήτρης Λιγνάδης. Να γίνει κάθαρση και αλλού, όχι μόνο στον δικό μου χώρο. Ο ηθοποιός, το λειτούργημα της υποκριτικής τέχνης είναι πάρα πολύ σημαντικό», ανέφερε ο Γιάννης Στάνκογλου.

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *