ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 2019-2020

Αυτό που για εμένα έχει σημασία είναι ο άνθρωπος

Ο Θωμάς Καζάσης μίλησε στο Athens Art Theater και στην Άννα Χατζή για την θεατρική παράσταση « Το τέλος του Έρωτα» στην οποία πρωταγωνιστεί , τον ρόλο του, το θέατρο την τηλεόραση και τα επόμενα του σχέδια.

Σε βλέπουμε στην θεατρική παράσταση « Το τέλος του Έρωτα» .Πες μας λίγα λόγια για το έργο;

Όπως λέει και ο τίτλος το έργο πραγματεύεται το τέλος. Το τέλος μιας σχέσης, μιας πορείας, μιας εποχής, ενός έρωτα πιθανόν. Είναι ένα σύγχρονο γαλλικό έργο του Pascal Rambert με πολλά βραβεία. Δυο πρόσωπα, δυο μονόλογοι σε μια μάχη σώμα με σώμα και μοναδικό τους όπλο οι λέξεις.

Ποιος ο δικός σου ρόλος;

Ο Στάν και η Όντρεϊ είναι τα πρόσωπα του έργου.Ο δικός μου ρόλος λοιπόν είναι ο Στάν και αυτό που οφείλει να κάνει είναι να πει τα πράγματα με ειλικρίνεια

Ο Αλμπέρ Καμύ έγραψε εκτός των άλλων πως το μόνο σοβαρό ερώτημα είναι: «Ποιος μπορεί να κάνει την αγάπη παντοτινή;». Ποια η δική σου απάντηση στην ερώτηση;

Εσύ!Αν καταφέρεις, βρεις τον τρόπο και διατηρήσεις αναλλοίωτο στον χρόνο αυτό το οποίο γεννιέται μέσα σου όταν αγαπάς, τότε ναι.

Ποιος ο στόχος συνάντησης των δύο πρωταγωνιστών του έργου;

Στόχος τους είναι να μιλήσουν ,να μοιραστούν,να μπορούν να κοιτάζουν ο  ένας τον άλλον στα μάτια, και να φτάσουν τα πράγματα ως το τέλος έχοντας πάντα ένα καθαρό βλέμμα

Πιστεύεις στη δύναμη του λόγου;

Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει

Κάθε χρόνο σε βλέπουμε στο θέατρο και σε διαφορετικά είδη παραστάσεων. Είναι έργα τα οποία τα επιλέγεις ή σε επιλέγουν;

Ναι. και κάθε χρόνο λέω θα είναι η τελευταία! Πέρα από την πλάκα όμως, αυτό που για εμένα έχει σημασία είναι ο άνθρωπος πίσω από αυτά έτσι λοιπόν όταν ένας άνθρωπος με επιλέξει, τον επιλέξω, γίνει λοιπόν η επιλογή, τότε θα έχουμε ένα έργο.

Τι χρειάζεται να κάνει ένας νέος ηθοποιός ώστε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του σημερινού θεάτρου;

Να τρώει καλά ,να κοιμάται και να γυμνάζεται. Είναι δύσκολος αγώνας

Η τηλεόραση βρίσκεται στα θέλω σου;

Αν είναι να’ρθει θε να ‘ρθει

Προτάσεις για τηλεοπτικούς ρόλους υπάρχουν;

όχι

Ετοιμάζεις κάτι άλλο παράλληλα με την θεατρική παράσταση « Το τέλος του Έρωτα» για την φετινή σεζόν;

Αρκετά, που δεν έχουν όμως σχέση με το θέατρο μόνο

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *