ΔΙΑΦΟΡΑΕκθέσεις

Περπατώντας πέρα από την Αθήνα

Μια φωτογραφική περιήγηση στο «Μετς» με αφορμή

τα βιβλία του Νίκου Βατόπουλου «Περπατώντας στην Αθήνα» και «Μικροί δρόμοι της Αθήνας»

Έναρξη 12 Σεπτεμβρίου στις 19:30

Μία πολύ ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφίας ξεκινάει στις 12 Σεπτεμβρίου στον υπέροχο χώρο του Κέντρου Τεχνών «Μετς»

Με αφορμή τα βιβλία του δημοσιογράφου-συγγραφέα Νίκου Βατόπουλου «Περπατώντας στην Αθήνα» και «Μικροί δρόμοι της Αθήνας» πέντε φωτογράφοι – Ένη Κούκουλα, Κλεοπάτρα Κουρλαμπά, Κώστας Μασσέρας, Ηλίας Τσαουσάκης, Ναυσικά Χαραλαμπίδου με τον φακό τους παρουσιάζουν την αθέατη/αφανή/υπαινικτική Αθήνα εμπνευσμένοι από την αστική ματιά του Νίκου Βατόπουλου και των βιβλίων του.

Την επιμέλεια της έκθεσης έχει ο Γιώργος Μυλωνάς.

Παράλληλα με τις φωτογραφίες των καλλιτεχνών, ο Νίκος Βατόπουλος παρουσιάζει 9 φωτογραφικές στιγμές που σηματοδοτούν τη δική του ματιά στην Αθήνα αλλά και στα βιβλία του.

Όλα μαζί συνθέτουν ένα φωτογραφικό διάλογο για την πόλη μας και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν την έκθεση μέχρι τις 5 Οκτωβρίου.

INFO

Κέντρο Τεχνών «Μετς»

Ευγενίου Βουλγάρεως 6, Μετς

τηλ. 211 113 4262

www.metsartscentre.gallery

Ημέρες και ώρες:

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 18.00-21.00

Τετάρτη 11.00-14.00

Σάββατο 11.00-15.00

Κυριακή και Δευτέρα κλειστά

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *