ΝΕΑ

Δημήτρης Λιγνάδης: «Γιατί δεν ερευνήθηκαν υπολογιστής και κινητό»; Στην αντεπίθεση ο δικηγόρος του 25χρονου

«Θα ζητήσουμε να ανοιχτεί το κινητό τηλέφωνο του κατηγορουμένου, να ελεγχθεί η δραστηριότητά του στο ίντερνετ» λέει ο Γιάννης Βλάχος που αποκάλυψε ότι υπάρχουν και νέες καταγγελίες εναντίον του σκηνοθέτη. Ποια ήταν τα πρώτα λόγια του πελάτη του όταν έγινε γνωστό ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης προφυλακίστηκε.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται πια σε κελί των φυλακών Τρικάλων (σ.σ. δείτε εδώ τις πρώτες εικόνες), τελευταία εξέλιξη μιας υπόθεσης που «πάγωσε» το πανελλήνιο.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρέθηκε από το ζενίθ στο ναδίρ, μετά τις ανατριχιαστικές καταγγελίες εναντίον του, που είδαν το «φως» της δημοσιότητας κι έφτασαν τελικά στην Δικαιοσύνη. Προφυλακισμένος μέχρι την δίκη, λοιπόν, ο Δημήτρης Λιγνάδης συνεχίζει να απασχολεί την κοινή γνώμη, η οποία παρακολουθεί «μουδιασμένη» τις σοκαριστικές εξελίξεις.

Την ίδια ώρα, στο Mega μίλησε ο δικηγόρος του θύματος που ξετύλιξε όλο το κουβάρι της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη ο κ. Γιάννης Βλάχος.about:blank

Ερωτηθείς για το τι του είπε ο πελάτης του μετά την δημοσιοποίηση της είδησης για την προφυλάκιση του κ. Λιγνάδη, ο Γιάννης Βλάχος απάντησε: «Η πρώτη του αντίδραση ήταν να μου στείλει ένα μήνυμα στο κινητό μου που έλεγε περίπου “πάντα πίστευα στην ελληνική δικαιοσύνη και γνωρίζω ότι τίποτα δεν μένει για καιρό κρυμμένο κάτω από τα μάτια της”. Ήταν η ανακούφιση που ένιωσε αλλά και η επιβεβαίωση της προσδοκίας που είχε ότι η ελληνική δικαιοσύνη επιτέλους θα βάλει ένα τέρμα σε μια εγκληματική διαδρομή η οποία είχε πολλές και ανεπανόρθωτες συνέπειες σε βάρος της ψυχής και του σώματος ανήλικων παιδιών» ήταν το πρώτο σχόλιο του κ. Βλάχου.

πηγη

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *