ΝΕΑ

Σε ποια ηθοποιό άφησε ως… κληρονομιά τα τελευταία της ποιήματα η Κική Δημουλά;

Τα social media έχουν γεμίσει από μηνύματα του απλού κόσμου αλλά και καλλιτεχνών ή ανθρώπων της τηλεόρασης που αποχαιρετούν την μεγάλη ποιήτρια η οποία άφησε σπουδαίο έργο πίσω της.

Όσοι τη γνώρισαν μέσα από τα ποιήματα ή πεζογραφήματά της θέλησαν να την αποχαιρετήσουν με κάποιο στίχο από τα ατέλειωτα ποιήματά της που άγγιξαν τις ψυχές τους.

Το ίδιο έκανε και η Δανάη Μπάρκα, την οποία η Κική Δημουλά είχε σαν εγγονή της.

Δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη κοινή τους φωτογραφία της και τα σχόλια «έπεσαν βροχή».

Όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η σπουδαία ποιήτρια άφησε ως κληρονομιά τα τελευταία της ποιήματα στην κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη.

Δείτε κοινή τους φωτογραφία αλλά και το σημείωμα που άφησε:

Δείτε το βίντεο όπως προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

ΠΗΓΗ: GOSSIP-TV.GR

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *