ΝΕΑ

Ροδίτισσα βούτηξε κρατώντας την Ελληνική Σημαία

Κρατώντας τη Γαλανόλευκη έπεσε από τον τελευταίο βατήρα του τραμπολίνο της Ρόδου, η συμπολίτισσά μας Ελένη Καραγιάννη ανήμερα της 25ης Μαρτίου και της μεγάλης ιστορικής γιορτής των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Χειμερινή κολυμβήτρια, αθλήτρια αλλά κυρίως  ενεργή πολίτης με παρεμβάσεις, άρθρα και τοποθετήσεις για τα μικρά και μεγάλα ζητήματα του τόπου μας, η Ελένη Καραγιάννη έδωσε το δικό της στίγμα με αυτή τη συμβολική ενέργεια στον εορτασμό της μεγάλης ιστορικής μας επετείου. Και γι’ αυτό της αξίζουν συγχαρητήρια από όλους μας!

πηγη: ροδιακή
 

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *