ΝΕΑ

Ο 9χρονος Βαγγέλης νίκησε τον καρκίνο και επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 4 χρόνια!

Τον μικρό Βαγγέλη τον γνωρίσαμε πριν από 4 χρόνια. Έπασχε από μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου και, για να σωθεί, έπρεπε να πάει στην Αμερική και η νοσηλεία στο Νοσοκομείο Memorial κόστιζε 500.000 δολάρια.

Τότε, με παρότρυνση και του παρουσιαστή Πέτρου Πολυχρονίδη που έχει βαφτίσει το αγοράκι, ο κόσμος ανταποκρίθηκε στην έκκληση των δικών του να συγκεντρωθούν τα χρήματα και πολύ γρήγορα ο βαγγέλης ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι που θα του έσωζε τη ζωή. 

Το Σάββατο, ο νονός του μικρού Βαγγέλη ανάρτησε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook το πιο ευχάριστο νέο: ο μικρός Βαγγέλης είναι καλά και επέστρεψε νικητής από την Αμερική. Η αγάπη του κόσμου, γι ακόμη μια φορά έκανε το θαύμα της…

ΠΗΓΗ

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *