ΜΟΥΣΙΚΗ

ILLUSORY – Crimson Wreath σε συνεργασία με τον Γρηγόρη Βαλτινό

Ο τρίτος δίσκος των ILLUSORY, “Crimson Wreath”, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου από τη Rockshots Records, φιλοξενεί μερικούς εξαιρετικούς μουσικούς ως καλεσμένους. Φιλοξενεί επίσης έναν τεράστιο καλλιτέχνη, έναν από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς και σκηνοθέτες στην Ελλάδα, με διεθνή ακτινοβολία. Ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο άνθρωπος που έχει τιμήσει τη χώρα μας με το έργο του, ο πρωταγωνιστής που έπαιξε πρώτος στο Κολοσσαίο, όταν εκείνο άνοιξε τις πύλες του, δεκαπέντε αιώνες μετά την πρώτη σιωπή του, είναι και ο πρωταγωνιστής που δέχτηκε να συνεργαστεί με το ελληνικό Heavy Metal συγκρότημα, χαρίζοντας τη φωνή του και την εν γένει παρουσία του. Το χαρακτηριστικό βίντεο/teaser αυτής της σύμπραξης μπορείτε να δείτε εδώ:

Η μπάντα είναι πραγματικά ευτυχής που ο δρόμος της διασταυρώθηκε με εκείνον του μεγάλου θεατράνθρωπου και πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει ο καρπός αυτής της συνεργασίας.

www.illusoryband.com

www.facebook.com/IllusoryBand

www.instagram.com/illusory_band

www.youtube.com/IllusoryTheBand

www.twitter.com/illusory_band

www.rockshots.eu

www.facebook.com/rockshotsrecords

www.instagram.com/rockshotsrecords

www.twitter.com/rockshotsrec

https://shop.rockshots.eu

Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1992 και κατάγομαι από την μικρή αλλά πανεμορφη Σύμη. Είμαι απόφοιτη της σχολής Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε του τμήματος μηχανολογίας Αθηνών. Κατα τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων και συγκεκριμένα την χρονική περίοδο 2012-2015 υπήρξα μαθήτρια - ακροάτρια της Δραματικής σχολής του Ιάσμου. Η συχνή επαφή με το θέατρο και η παρακολουθηση θεατρικών παραστάσεων με οδήγησαν στην δημιουργία του θεατρικού Σάιτ Athens Art Theater καθώς συνειδητοποίησα την μαγεία του θεάτρου και την συμβολή του στην καθημερινότητα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *